Wednesday, April 25, 2012

SPECIAL BIRTHDAY'S GIFT | MOHD SAIFUL HAWIS



Hawiz!!!


sebenarnya entri ni dah lama nak publish, tapi sebab busy terover, terpaksa tangguh sampai ke ari ni.


Happy Birthday yang ke ** buat Hawiz ye!! pada 16 April yang lalu.. kihkih.. dah seminggu lebih dah rupanya..


PCB nyanyi khas untuk hawiz..(nyanyi dengan versi Ella ok =) )

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Hawiz hensem, macho, boboiboy.. ehh!!
Allah selamatkan kamu!!



terimalah wish dari PCB yang tak seberapa.



 hiraukan penyepit baju feveret PCB tuh.


 alamak, nampak muka skit plak =)


peace!! hiraukan muka PCB yang makin tembam dan berminyak =(



pada semua yang suka baca blog saya, anda jugak kena suka blog Hawiz ni. tak kira tak kira, kena jugak pergi blog dia (gediknyer i..muahahaha)




nak tengok pak cik yang cool berlakon, klik sini .


jangan lupa like Facebook Twisties di sini .


11 comments :

Ezad Skytech said...

happy belated birthday to him..hee~

nanti terjah..:D

Ardini Izzati said...

hb jugak. Haha. Even tak kenal :)

deno said...

hepi besday jugaklah walaupun dah terlambat... :)

amier_fekhry said...

wah bestnyer dpt wish birthday mcm ni wlaupun dh lmbt wish... mesti senyum smpai ke telinga hawis...

redlomo said...

happy birthday... wish u all the best

hawiz said...

wahhhh...TERIMA KASIH POKCEK BIOLA A.K.A ROZUAN ....terima kasih kawanku...sangat2 terharu...=)
tak tau nk ckp peda...mekasih tau!!

NAL said...

happy belated birthday to him..

Cik Mimey (owner fida's story) said...

happy bfday

Awie Omar said...

TERIMA KASIH sebab sudi nak sertai NEXT TOP BLOGGER 2. Anda dah pun terpilih sebagai 16 PESERTA musim ini. Nickname anda dalam segmen itu nanti adalah : Rozuan Ismail (Jika mahu tukar nama lain bagitahu sebelum 27/5/12)

KiD said...

happy bornday.... senyuman wan menawan..

Mak Lagenda said...

Hapi bezday for him Okey..