Sunday, May 27, 2012

BOTANIST GALA NIGHT | MEMANG AWESOME DAN MEMORABLE


hello guys. pasti ramai yang sedang bersantai senang lenang ala-ala gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati. Ewah!!!hikhik..


kali ni nak bercerita pasal malam tadi. an awesome, memorable night untuk kitorang. walaupon dalam keadaan genting masing-masing settlekan tesis, at last we had our last official dinner =(. sedih jap. BOTANY GALA NIGHT.. lebih kurang gitulah nama event tuh. tema dia putih, merah dan hitam. 


So, macam biaselah, bila sebot aje dinner.mesti makan. makanan semalam memang superb delicious. berbaloi bayar mahal sikit. janji makanan berbaloi-baloi. macam-macam ada (ala-ala duta ASTRO kejap). kami memilih PURI PUJANGGA UKM untuk buat dinner sebab lokasi dekat dan makanan pon not bad =).


Jadi, malas nak berleter panjang sebab PCB pon mata dah mengantok tahap panda gosok mata sampai lebam. korang layan jelah gambar-gambar kat bawah ni ye =)


BOTANY GALA NIGHT 2012.. terasa macam kat jepun pulak.. dengan hiasan bunga Sakura =)


kehadiran VIP iaitu our lecturer, Prof. Madya Dr. Mohd Nizam.. antara scene waktu formal part..


artis undangan buat persembahan.hikhik.. masa ni PCB nyanyikan lagu Adam Ahmad "Kau pergi Jua"


sesi muka-muka kebuluran nak sumbat makanan dalam perot =).. makan jangan nak cover sangat. jangan lupa tapau!!


sekarang ni dah masuk part informal, VIP semua dah balik =).. oo yeah!! event ini kita punya


Fun time.. sesi berkaraoke memanggil hujan turun dan menari.. eksklusif nih.tak de tempat lain.haha =)


Haziqah Humairah.. Baby Botan..hikhik.. bersama uncle dan auntie =)..


sesi makan Pavlova.. First time makan weyh, sedap memang tak hengat.. ala2 puding telor pon ada =)


and at last, sesi fotografi bersama rakan2 botanist =)




Thanks you guys sebab sudi meriahkan majlis dinner kali ini. InsyaAllah ada rezeki kita buat reunioin pulak ye =).. Loye you alls. Friendship lebih bernilai daripada seluruh berlian yang ada di dunia ni.


p/s gambar terpaksa dikecilkan sedikit kerana terlampau banyak gambar. untuk melihat dengan lebih jelas boleh klik pada gambar.


18 comments :

amier_fekhry said...

wah PCB pndaI nyanyi ya... hihihi.. bestnya dpt pi dinner.. fik klau pi event apa2 mesti jd ajk.. x smpt nk bergmbar sakan..

Ayuni said...

mak ai, famoud PCB!

Iffah Afeefah said...

sedap ke sore ko tu mslhnye haha

Faizul Osman said...

seronok berdinner ye.. dinner course ke ni???

:Cikgu Akim: said...

bestnyerr..eh2 tapi sikit jerke batch PCB?

Ardini Izzati said...

Wahh bestnya :)

hafiz hafizol said...

Pasni boleh ah aku jemput wat persembahan kat dinner aku plak kan.. kahkahkah

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wowww...PCB hebat!!!


eh eh..tu cm blogger ikan jeee kn????

azalia hjsalleh said...

hamboi pcb.. menari sakan ye awak !!
siap karok lg..

Sharidawati Shahrudin said...

nak sign !!!!! hehehehehe

tu lagu fav kak sha tu..hiks

Hans said...

meriah betul gala night nih

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
NTB2 akan menggunakan sistem undian untuk menyingkirkan peserta dari permainan.

Anda berada di kedudukan TOP 4 dalam CARTA MINGGUAN episod 6
yang akan dipostkan Khamis ini.

Maka itu...
Anda diminta memilih salah seorang dari mereka untuk disingkirkan dalam
episod 6 nanti. Mereka berdua berada di kedudukan tercorot dalam carta

Hairy
http://fanomena.blogspot.com/2012/05/blog-hazwan-hairy-dlm-majalah-remaja.html

Hareez Haiqal
http://elefunz.blogspot.com/2012/05/good-luck-korang.html

Umumkan keputusan anda dalam kotak komen
entri NTB2 - Episod 5
sebelum Khamis - 31/5/2012
Terima kasih :)

Nurul Akmal said...

Wah PCB nyanyi tu.. Cheewwwaaahh.. hehehehe ;)

hazman aka species1980 said...

Alahai...naper nyanyi lagu sedih bohhh...

NAL said...

wah...PCB nyanyi la..

Zarul Umbrella said...

wah meriah tu

deno said...

wah... PCB nyanyi la... nape tak videokan dan post kat sini...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Wahh, bestnya! :)