Wednesday, May 16, 2012

HEADER BLOG BARU | UCAPAN KHAS HARI GURU



Assalamualaikum semua =).


Saya ada header baru!! menjerit lompat-lompat macam anak beruk dapat pisang saiz buah betik. hikhik. ofkos PCB happy. lebih-lebih lagi dapat tajaan pulak daripada orang. Ingat senang ke nak dapat tajaan. bersyukur je. ada rezeki dapat tukar header.


Kali ini, PCB dapat tajaan header daripada Blogger NAL. Nama penoh blog NAL ialah Nyte's Am Life =)

boleh klik header atas atau klik sini untuk ke blog NAL ( http://nyteamlife.blogspot.com/ )


By the way, PCB ada join satu segmen sempena Birthday NAL baru-baru ni. so terpilih untuk menang hadiah ni pon dah cukop bagus. tengok peserta lain memang lagi hebat la kan.. TQ NAL.





Owh lupa, hari ini hari guru kan. Jadi, PCB nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua guru yang pernah mengajar PCB bermula dari guru-guru di Tadika KEMAS Kemahang Tiga, SK Kemahang 3, The Malay College Kuala Kangsar dan juga barisan pensyarah di Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan dan Universiti Kebangsaan Malaysia. Jasa dan pengorbanan guru-guru semua tak kan pernah PCB lupakan.



p/s untuk mak tersayang, selamat hari guru =)



iklan:


1) korang nak menang hadiah menarik? boleh join game simple kat sini .


2) Korang peminat brand sukan PUMA ?? ada game terbaru di sini .



18 comments :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

owh lama dah akak x tukar header

YanaMIB said...

huh sebok je org tukar header baru dia pn tukar jugakkkk..haihh~ =P

Ayuni said...

smart!

AZRUL AZMI said...

wah!!! cantik3... maenarik...

Tahniah menang... Nak hadiah jugak!!!

khaifaiz said...

wahhhh... cantik header tu...

Sharidawati Shahrudin said...

wow...terbaik lahhhhhhh header yg baru ni !!! tahniah wan !!!

hazman aka species1980 said...

tukar header pun .... tuan punya blog nie still maintain kacak.... hehehhe

Mak Lagenda said...

Owhh..maknya chekgu yek.. Ok..ok. selamat hari guru buat mak wan yea

mr.dinie said...

header yg hijau 2 lawa..XD

whitecappuccino said...

cun header baru!

NAL said...

Sama-sama. Harap PCB suka. ^^

azalia hjsalleh said...

mcm dh lama je x dtg sini
tup tup bru perasan dia dh tukar headerlah

JIJI YU said...

makin terserlah kejambuan engko....hahaha

Iffah Afeefah said...

Mkasih weh haha

faiz fakhirin said...

kiut kiut kiut..

KiD said...

waaahhhh.. smart jugak header nih

KiD said...

@khaifaiz ahhaaa.. dapat tajaan memang best! =)

KiD said...

@hazman aka species1980 kalau gambar main biola, mesti lagi kacak.. hehehee