Thursday, May 17, 2012

PHOTOSHOOT | BOTANIST UKM 2012



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Sorry guys. I'm too busy writing my thesis. lagi beberapa hari sahaja untuk hantar full draft thesis. so, I need lots of time to do the best for my final year project =).


However, ini tak bermakna PCB tak de masa untuk blog. still blogwalking dan komen blog yang sempat untuk dikomen sahaja. I'm sorry =).


By the way, PCB nak share beberapa pictures semasa photoshoot PCB dengan kawan-kawan. nama group kami ini ialah Botanist. nama pon belajar tumbuhan, mestilah botanist yer dak!! =). Photoshoot ni adalah sebagai kenang-kenangan sebelum kami graduate. alamak, ni part yang sedih nak keluar ayaq mata nih =(..


layan je la eyk..


 we are family.. Botanist UKM 2012 =)



 kanak-kanak ribena =)



orang sibok ambik gambar, die sibok maen bola. tapi nape I cam over excited plak.hikhik






Such a nice place right.. untuk yang tak tahu, photoshoot ni dekat Padang UKM, Bangi. memang tempat dia luas dan cantik =). hikhik. promosi la plak kan..


ok lah . sambung writing dulu. see you soon.


p/s 
jom bantu PCB!!


1)anda berpeluang untuk menang hadiah menarik dari SAYS (http://rozuan57.says.com/recommendations/win-prizes-everyday)


3) Coklat M&M's sediakan hadiah menarik untuk anda


13 comments :

mohdhazlan Dreadlock said...

wooo ...mmg cantik ...:)

hazman aka species1980 said...

macam2x aksi comel yea... tiap2x minggu aku lalu ukm bila nak balik kajang dari bandar baru salak tinggi... hehehehe

NAL said...

memang tempat yg cantik. kehijauan..

Ardini Izzati said...

Cantik :D

Che Rosliza Che mat said...

cantiklah...

kiera'sakura said...

masuk dlm belog wan rasa mcm duduk dlm timbunan kain.. hikhikhik :p

Sharidawati Shahrudin said...

amboi meriahnya photoshoot !! hehe

:Cikgu Akim: said...

endless friendship!so sweet....

Awie Omar said...

TERIMA KASIH sebab ikut arahan yang diberi :D

Sunah Sakura said...

tak hagak2...propa betul yang excited men bola tu...:p

amier_fekhry said...

cantiklah baju tu.. tempah kat mana ya?

deno said...

amboi... posing baik punyeeee.... :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Cantik sgt2 gambar2 ni. Nampak semua macam happening je. Mesti best kan? :)