Wednesday, May 30, 2012

SHARE YOUR LOVE | JULIE'S BISCUITS





amboi, bukan main lagi PCB nih ye. belom sempat bagi salam, dah tepek poster besar-besar ye.hikhik.




Assalamualaikum kawan-kawan..




PCB pasti dan yakin pasti ada di antara pembaca yang gemar gila makan biskut atau digelar KAKI BISKUT. dekat market skang ni memang banyaklah pilihan jenis biskut dan salah satunya ialah Julie's. pasti ramai tahu kan?




Kali ini Julie's buat contest khas untuk blogger semua =). Peluang besar nak menang wang tunai, beg laptop dengan barangan Julies. oowh hadiah meriah sakan tak ingat. best nih =)




Bagaimana cara nak join contest ni?


1) Tulis satu entri dekat blog pasal apa-apa saja kenangan anda dengan biskut Julie's . makan dengan kawan-kawan sambil tengok Mania ke. bagi hadiah Julie's sempena birthday Mak ke.. ape-ape lagilah yang menarik.. Jangan lupa masukkan gambar taw.


2) dah siap buat entri semua, boleh isi borang pendaftaran dekat sini ..


3) Peserta yang layak akan diumumkan di Page Facebook Julie's sehari selepas tarikh penghantaran. 


untuk perkara lanjut seperti tarikh tutup,tarikh announce pemenang semua, boleh rujuk sini (jemput klik).




p/s Good luck guys!! Enjoy your experience with Julie's



12 comments :

Iffah Afeefah said...

bez kalo dpt bskut free

NAL said...

memang sedap biskut Julies ni.

Puteri Iqa Izyan said...

besar gedabak gambar. huhu.

jarang pulak makan julie's ni. :P

Donny Ien said...

macam best jer..

Afasz said...

hadiah lumayan..

Ryu on ahsfantasy24.com said...

nak biskuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt !!

Marya Hana said...

kring kringgg.

aku taktau kenapa dalam banyak2 makanan, biskut yang aku paling liat nak makan.

:(

KiD said...

nak biskut gak!! =)

hamzah ian said...

lama tak makan julies.. hehe

Syafiq wahab said...

Nak biskut....saje buleh....malas nk buat...hehheheh

Sharidawati Shahrudin said...

nak banjer kak sha ngan abg hatta sebikut ek? hehehehe

*sebikut*

deno said...

wow!!! biskut juli's mmg best! erk, tetiba rasa lapo.. hehe