Tuesday, May 22, 2012

TOP 10 REFERRAL BLOG PAK CEK BIOLA



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


PCB agak sibuk kebelakangan ini sebab tarikh untuk hantar draft tesis makin dekat. so, PCB ambil sikit masa untuk update blog ni. kali ini PCB nak tempek top 10 blog yang memberikan trafik paling tinggi untuk blog PCB sepanjang satu bulan. TQ korang sebab pandai tarik pembaca korang baca blog PCB jugak.




Nak tahu siapa? apakah anda terpilih, jom kita tengok kat bawah ni.




1) Tiffin Biru - http://www.tiffinbiru.com/ (1670 trafik)

2) Hafiz Hafizol - http://hafizhafizol.blogspot.com/ (47 trafik)

3) Mama Kembar 3 - http://mamakembar3.blogspot.com/ (36 trafik)

4) Awie Omar - http://awieomar.blogspot.com/ (32 trafik)

5) Nyte Am's Life - http://nyteamlife.blogspot.com/ (30 trafik)

6) Life 101 - http://ctliyana86.blogspot.com/ (29 trafik)

7) Marya Hana - http://yayahana.blogspot.com/ (28 trafik)

8) Shakiddo - http://shakiddo.com/ (21 trafik)

9) Amier Fekhry - http://feigelie.blogspot.com/ (19 trafik)

10) Red Mummy - http://redmummy.com/ (19 trafik)


PCB dapatkan info ni dari Google Analytics. Memang best dapat taw dari mana sumber trafik blog kita. Pada yang tersenarai, PCB ucapkan terima kasih banyak-banyak. Pada yang tek tersenarai, terima kasih jugak. ini saja-saja je =). hik hik.









p/s kaki sakit. jumpa lagi.

14 comments :

whitecappuccino said...

tahniah buat yg tersenarai

Mat Gebu said...

sama2 kasih....berusah dengan gigih lagi ok... ^___*

Shafiq said...

Walaupun tak tersenarai, saya sokong PCB..HEHHE

Awie Omar said...

sama sama. ini pun atas sokongan PCB dalam menyertai NTB2 :D

Ayuni said...

xpelah x tersenarai, selalu komen kat cni pun ok...

Abang Zam said...

agak agak abang ada sumbang 1 trafik tak? kehkeh

hafiz hafizol said...

Peh, hebat gak blog aku kan? Hahaha.. #perasan

Iffah Afeefah said...

aku takde

wahahaha

onlajer said...

wah gila banyak trafik dia tu,huhu

hazman aka species1980 said...

perghhh.... memang kaw-kaw sungguh backlink dari blog mat gebu tu...

Denaihati said...

tahniah utk semua pemberi traffik bro. terutamnya tiffinbiru.

KiD said...

eh eh.. ada jugak yea... best laa trafik banyak dari Mat gebu

deno said...

tahniah buat semua yang tersenarai kat atas! :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Wahh,untungnya! Tahniah. :)