Thursday, May 24, 2012

TUGASAN IMUNITI EPISOD 5 | BLOGGER LYNN LA LOY



Assalamualaikum you guys..


ceria dan rasa senang hati sikit hari ini. Bukan apa, setelah hampir 3 hari bersengkang mata untuk settlekan tesis, hari ini dah dicheck oleh supervisor. kiranya ok sikit, tinggal nak baiki sebelom hantar draft tesis pada jumaat depan. wish the best for me.



By the way, untuk yang belom tahu lagi, PCB sekarang ni terlibat dengan satu games NEXT TOP BLOGGER 2 yang dijalankan oleh blogger Awie Omar dan Alhamdulillah Blog PCB masih lagi kekal bertahan setakat ini. Sekarang ni sudah masuk episod 5. Jadi, untuk tugasan imuniti pada minggu ini, PCB dikehendaki review blog BACK-UP PCB dalam game ini.



Jom berkenalan dengan Blogger Lynn La Loy. comelkan nama dia, ala-ala 3L gituh.



inilah header blog Lynn La Loy..boleh klik header untuk ke blog beliau..



Kalau sesat jangan malu bertanya,
takut nanti tersalah jalan,
Blogger Lynn La Loy cantik orangnya,
tak rugi pon kalau kita berkenalan.


berpantun sakan lah plak PCB nih. ada yang berani beli ke pantun tuh? huhu. jual-jual.hikhik.ok, let's review blog Lynn La Loy


  • Follower terkini ialah 266 orang
  • PCB suka blog dia sebab simple
  • entri pon pendek-pendek je,, sangat mesra pembaca
  • Kalau perasan Lynn x de letak iklan pon, mungkin berblog kerana tidak mengharapkan apa-apa pendapatan. bagus jugak.
  • Rasanya boleh pergi lebih jauh..


Jadi, apa tunggu lagi, jom terjah blog Lynn La Loy dan boleh follow jika berminat dan tertarik dengan blognya. tiada paksaan.




p/s korang pengguna tegar Bas tak, apa komen anda. jangan lupa tengok video kat sini pasal bas.


5 comments :

Shafiq said...

GO PCB GO! :-)

KiD said...

sempoi gak blog beliau..

Sharidawati Shahrudin said...

semoga wan berjaya utk ke next stop.. :)

deno said...

good luck PCB! :)

Lynn La Loy リンダ said...

Hai PCB! i taktau pulak u review blog i..hahaha baru perasan. anyway thanks for all the compliments u've said about me ya? :)

All the best for u.