Friday, June 1, 2012

ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK MEI 2012 | ANUGERAH KHAS BLOG


Alhamdulillah, hari ini 1 Jun 2012. Bermula bulan yang baru dengan semangat dan azam yang baru. Bulan 6 ni merupakan bulan paling mencabar untuk PCB sepanjang tahun ini. PCB akan menghadapi final exam untuk final semester di UKM. pembentangan VIVA latihan ilmiah, persediaan untuk Latihan Industri (praktikal). Really tough kan. ape pon, life has to go on!!


Seperti bulan-bulan yang lepas, PCB akan announce siapa yang paling banyak komen dekat blog PCB untuk tempoh satu bulan. Ada yang bertanya, tak nak bagi hadiah ke? PCB mintak maaf. Keadaan tak mengizinkan. InsyaAllah, ada rezeki lebih, PCB cuba untuk memberikan sesuatu untuk anda yang terpilih.


PCB umumkan Anugerah Pengkomen Terbanyak Mei 2012.. Keputusannya adalah seperti berikut:


1) Deno - http://dayangdeno.blogspot.com/ 


2) NAL - http://nyteamlife.blogspot.com/


3) Kak Sha - http://sharidawati.blogspot.com/


4) Kid - http://shakiddo.com/


5) Iffah - http://www.iffahafeefah.com/


6) Fik -http://feigelie.blogspot.com/


7) Hazman - http://hazmanfadzil.com/


8) Ayuni - http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/


9) Lya - http://exoticlicious.blogspot.com/


10) WC - http://whitecappuccinol.blogspot.com/


Tahniah pada semua yang terpilih, PCB rasa terharu sangat-sangat. Anda semua adalah tulang belakang PCB dalam masa PCB terus untuk berkarya..


Untuk Anugerah Khas Blog kali ini, PCB sudah tidak menggunakan lagi Nuffnang untuk melihat trafik referral kerana limited. Kali ini PCB menggunakan Google Analytics untukAnugerah ini.




1) Dapur Tanpa Sempadan - http://www.tiffinbiru.com/ (1250 trafik)
  • Terima kasih diucapkan pada PCM kerana tiap-tiap bulan wajib menjadi pemberi trafik terbanyak blog PCB. PCB hargai sangat =). boys hugs!! hikhik

2) Hafiz Hafizol - http://hafizhafizol.blogspot.com/ (47 trafik)


  • Terima kasih buat HH (nama glemer gituh!!) sebab bagi trafik yang tidak kurang hebatnya. Inilah penangan blog kita ada dekat bloglist orang-orang femes. kena jugak tempias sikit-sikit. Thanks HH!!

3) Awie Omar - http://awieomar.blogspot.com/ (41 trafik)

  • kalau semua nak tahu, sekarang ni PCB ada join satu games berepisod ala-ala survival. Jadi, Awie ni lah yang menjadi penganjur games tersebut. Alhamdulillah, berkat join, dapat jugak tempias.hehe =)
Secara keseluruhannya PCB tengok calon-calon lama yang masih kekal dalam carta gituh. Harap lepas ni ada pulaklah muka-muka baru ye =)


sebelom PCB undurkan diri, PCB nak announce something, pada sape2 yang rasa nak duit, boleh join contest dari Hazman Fadzil.com .


p/s Alhamdulillah, settle full draf tesis.


Jom tolong PCB jana pendapatan.
  • nak dapat duit dari biskut Julie's, boleh join di sini .
  • Jom dengar lagu Best sempena pesta menuai. dengar di sini .
  • Anda minat Sofazr, Hujan @ Sixthsense, pilihan anda ada di sini .

18 comments :

Ayuni said...

hikhik, dpt number 8

hafiz hafizol said...

bila la dapat lawan mat gebu.. haha.. xde hadiah ke untuk aku beb ? Kahkah

Iffah Afeefah said...

hahaha ade nme aku

yeahhh

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... rasanya baru2x gak komen kat blog nie...dah dapat top 10...okey la kan....ade rezeki kita lepak makan2 kat bangi yea... p/s : sila inbox no tepon...senang nak roger kalau ade program apa2x

KiD said...

saya punya ranking jatuh sikit.. maklumlah bz.. hehehee

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

uiksss...patik xde ke???mungkin ke 20 kot...

Syuk Ry said...

tahniah kpd yg dpt anugerah.. :)

NAL said...

NAL masih tersenarai. Memang syok dtg blog PCB ^^

-gedek! said...

kategori paling sikit takde ke?

deno said...

eh? byk eh deno komen bulan ni.. huhu.. tak perasan.. :)

Mak Lagenda said...

Wow..hebat tu!! Dpt referal dr Tifin biru. Best dek..sbb adik rajin mengomen2 kat sana kan..

Awie Omar said...

Terima Kasih. tiba tiba terharu hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

tahniah untuk dieorg!

and goodluck untuk pcb :))

ahsfantasy24 said...

blogger saling memerlu antara
satu sama lain :)

Nazri said...

Tahniah kepada pemenang. Jom meriahkan blog Malaysia. Bulan Jun ada challenge.. baca di sini:
http://www.insuran-takaful.com/top-commentators-jun-2012/

Q Partner Travel and Tours said...

alhamdulillah.. seronok dpt sama sama komen di blog wan.. memeriahkan keadaan... all the best yeeeeeee

Sharidawati Shahrudin said...

alhamdulillah.....seronok sbb dapat sama sama komen di blog wa..memeriahkan keadaan... all the best yeeeee....

kak sha

Muttallif said...

Tahniah kepada yang tersenarai :)