Friday, June 22, 2012

BLOGGER KHAIRIZ | BLOGGER BERGAYA



Assalamualaikum dan salam jumaat.




Awal sunggoh PCB update blog kali ini. ikot mood. bila mood nak update datang, cepat-cepat tulis blog. PCB dah banyak kali ulang benda ni dan kali ini PCB akan ulang lagi sekali. PCB sekarang ni join satu game iaitu Next Top Blogger 2 yang dianjurkan oleh blogger Awie Omar .




Alhamdulillah, PCB masih bertahan sehingga sekarang ini iaitu episod ke 11 di mana hanya tinggal 6 peserta sahaja lagi berbanding keseluruhan peserta sebanyak 16 orang. Untuk tugasan imuniti episod ke 11 ini, PCB ditugaskan untuk review blog salah seorang peserta Next Top Blogger 1 iaitu:






blogger Khairiz : http://khairiz85.blogspot.com/ .


blogger hebat tuh. =). Sebelum kita review blog Khairiz, apa kata kita lihat balik perjalanan Khairiz dalam cabaran Next Top Blogger 1 yang lalu.


Tahniah buat Khairiz sebab jadi Top 3 Next Top Blogger 1.. A big clap to him!! hebat le tuh!! Kalah menang adat pertandingan. Dah sampai tahap tuh, satu kejayaan yang agak besar yeap =).


yang baju Hijau pakai jacket tu lah Khairiz. tak nampak? kelik je lah pada gambar yeap =)


blog review Khairiz ..

boleh klik header dekat atas ni untuk ke blog Khairiz..


erk.. nape PCB ada terdengar bunyi-bunyi,, "Khairiz tuh dah berpunya ke belom??.." ahak.. amboi korang, bukan main ye.. lupe plak PCB nak tanya dia. PCB terjah je blog dia ala-ala Melodi. lupa nak bagi salam tanya status bujang ke tak.hehe. Pada yang dah berkenan senyum sorang-sorang tuh, bolehlah merisik tuan punya badan yeap. jangan tunggu lama-lama, nanti diambil orang. Ewah!!


PCB secara personally love his blog. Why? sebab background putih or plain color. PCB tak suka sebenarnya blog yang crowded ( kecuali blog gegurl sebab itu dah naluri mereka kann..). Tulisan dia pon ok.Susunan widget pon nampak kemas. So, tak de banyak sangat PCB nak komen. Cuma kalau boleh, sentiasa updatelah ye. PCB tengok blog dia dah lama jugak tak update. Mungkin sibuk dengan tugasan seharian kan =).


Jadi, pada sesiapa yang nak berkenalan dengan blogger Khairiz, boleh terus follow blog dia dengan klik header dekat atas tuh atau LIKE Facebook Page dia di sini .


sebelum PCB undur diri, PCB nak hadiahkan serangkap pantun untuk blogger Khairiz,


Berenang laju dikejar buaya,
Berenang sehingga ke tepi Tasik Bera,
Blogger Khairiz orangnya bergaya,
Menjadi rebutan si anak dara.


p/s hari ini dah nak jilid tesis.. oo yeah!!


9 comments :

Awie Omar said...

Tugasan diterima. terima kasih sebab buat :)

Mak Lagenda said...

Review..jgn x review wan!

P/s: Jeles dgn wan..dah nak grad dah

NAL said...

Terjah :)

Sharidawati Shahrudin said...

good job !!!!!!

more and more review please !!!!

hehe

MyMy said...

tugasan apa nie?
best semacam jak..
hehehe

Anonymous said...

terima kasih kpd saudara kerana sudi review blog sy yg x seberapa...aah masa x mencukupi tuk berblog...good luck k...

Eera Shera said...

ehem..yela dah bepunye ke belom haha memain je..

dah lama rasanye contest ni kan?

hah dah nk jilid? taniah sy pnye 2 mggu lg huhu

deno said...

blogwalking laju2 :)

[PCL] said...

gud luck PCB,...org pantas selalunya murah rezeki..haaha..ok pcl akan terjah sana..