Sunday, June 17, 2012

BOYS, ADA PESANAN DARI GIRLS =)


Selamat petang.




Kalau entri sebelum ni ramai berkongsi idea tentang perempuan yang jadi pilihan lelaki, kali ini kita terbalikkan pula. lelaki yang menjadi pilihan perempuan kat luar sana.




nak tengok entri panas lepas, klik sini .




Antara ciri pilihan lelaki yang menjadi idaman wanita-wanita moden zaman kini. Hasil daripada survey di beberapa laman sosial.












Entri ini dibuat sebab ada permintaan. Pada yang nak menambah apa lagi lelaki pilihan korang tuh, boleh tambah di ruangan komen.


p/s sibuk sikit minggu ni dengan lagi 1 paper Final exam dan Viva Tesis =)


27 comments :

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

oookay. haha. noted that :)

ahsfantasy24 said...

entry ni pun,
gambar yg last tu paling best.

tak merokok itu sangat cool ^^

azri johan said...

roger ni :) boleh jadi lelaki kacak pilihan ramai wanita lah lepas ni :D hehehe..

qasehraihan said...

satu lagi wan..yang hensem kaya dan kelakar..hahahaha

Sam Bredariol said...

ingat nak tamabah ckit2 lagi..tp takut nnt ada org cop aku gay..haha :D

Halimatun Sa'adiah said...

yg ke3 u sy x bape stuju sgt larhh..

Anonymous said...

Perlu lah yg kelakar and tak panas baran. Yang paling penting, hormat orang tua :)

pha is said...

rasanya semua ciri2 tu dah ada... tapi duk solo jugak... hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wan...perempuan suka membebel..tau kan?

Ayuni said...

hm, oklah....

Iffah Afeefah said...

ermmmm pulak

lps ni untuk mak ayah plissss

Little Sunshine ( Ka'Yan) said...

paling penting sekali bila dia mampu untuk memimpin :) menjadi seorang ketua keluarga.. :)

Alieza Dayasari said...

hambuih...... cute entri. haaaaa

Shafiq said...

waahh.. kena baiki diri nie..hehe..thank you PCB.. :-)

babycomel said...

mahu lelaki yg bersifat melindungi.. sentiasa rasa selamat bersamanya, owh masih mencari ;)

eyjalukman said...

tgk tu semua pn stuju . hahaha

Sam Bredariol said...

Paling penting layan mak ayah kandung dgn baik..tak malu kalau nak cium dahi mak depan org awam..kalau ada lelaki mcm tu inshaallah dia pun boleh layan mak ngn ayah mertua sama mcm dia layan mak ayah kandung dia sendiri.. :))

deno said...

setuju sangat... yg paling penting, tak merokok! x suka lelaki yang merokok!

Mak Lagenda said...

Hahaha..setuju2..setuju. Lg tambahan dr mak is kena kelakar danjgn pembengis

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Nak tambah sikit. Lelaki kena pandai pujuk sbb perempuan suka merajuk. :)

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

J.Syazwana said...

lelaki yg penyabar dan boleh tahan marah.

dengan lelaki yang tak ego.

hehehe

kay_are said...

yang num 1 ngan 2 tu belum boleh lagi.. yang 3, 4 tu memang dah confirm!

NAL said...

ok PCB. dah take note..

KiD said...

KAYA... boleh selalu belanja bini shopping hahahaha

Sharidawati Shahrudin said...

jgn smoke tak baik utk kesihatan..huhu

Awie Omar said...

buat yg terbaik dalam exam. semoga berjaya!