Monday, June 18, 2012

DIALAH PEMENANG ENTRI TERBAIK =)



Hye semua.


Masih ingat dekat segmen blog review yang PCB anjurkan baru-baru ini. Pasti yang join dah tertunggu-tunggu keputusannya kan. Maaf kalau sedikit lambat. PCB sekarang ni sibuk bertungkus lumus dengan final exam, tesis dan sebagainya.


Untuk melihat senarai penuh blogger yang join segmen ini, boleh terus direct ke sini



Seperti yang dijanjikan, blogger dengan entri terbaik akan menerima hadiah istimewa daripada PCB. Selepas beberapa tapisan di buat, keputusan telah berada di tangan PCB. Blogger yang mendapat entri terbaik ialah: 


Cerita Ladies Purple @ Nur Hamizah

boleh klik header untuk ke blog hamizah..



Jadi, PCB terus reviewlah blog Nur Hamizah atau Cerita Ladies Purple.

1) birthday blogger ini adalah 7hb Jun (tahun terpaksa dirahsiakan.hehe)

2) Follower sebelum join segmen: 693, manakala Follower terkini: 724 (wah, cepat naik!!)

3) Blog pilihan Hamizah : Blog Hazwan Hairy (boleh klik untuk terjah)

4) Harapan Hamizah dalam berblog ialah : 

" tidak kisah akan bilangan follower tetapi berharap bilangan reader bertambah. masih mencari identiti tapi tak mahu dilabel sebagai blog gosip. Yang paling penting nak kukuhkan ukhuwah dalam kalangan blogger"



Jadi, pada blogger semua yang sudi berkenalan dengan Hamizah, boleh lah contact menerusi FB hamizah di : https://www.facebook.com/nurzaayub .



Kepada Nur Hamizah @ Cerita Ladies Purple, sila email kepada saya butiran anda seperti Nama Penuh, Alamat Rumah dan No Telefon ke rozuanismail@gmail.com .


p/s Blog review peserta lain akan dilakukan secara berperingkat-peringkat.



11 comments :

deno said...

untungnya ladies puple... tahniah! :)

qasehraihan said...

cepat2 terjah ni wan..hehe

nur_za said...

pcb thanks ye..slmt rhsiakan thn tu..hehe
thanks untuk review blog nur..thanks jgk sbb segmen ni jugk lah follower nur naik..sob2..maceh taw..tngok email ye

Alieza Dayasari said...

Tahniah.... nampaknya saya kalah.. haaaaa... cuba lagi ...

Iffah Afeefah said...

oi rugi aku xjoin haha

#xnk beli naskah karya aku ke weh

#paksaan

[PCL] said...

tak rugi join PCB..tp cmner pcl taktau ttg nih..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

alaaa...x join laa..

*tahniah kat beliau

eyjalukman said...

tahniah ladies purple :) lama tak jenguk blog PCB .

KiD said...

rajin wan review2 nih.. steadyy...

Sharidawati Shahrudin said...

nak berkenalan juga lah dengan blogger tersebut..huhuhu

Mak Lagenda said...

Ladies pepel?? Buleh la kita geng nanti..