Friday, June 15, 2012

GIRLS, PLEASE TAKE NOTE.



Just a simple, short entry.




girl-girl semua, nak tahu perempuan jenis macam mana yang jadi pilihan si teruna zaman kini.




jom usha bawah ye.













ini semua adalah basic things for girls perlu ada untuk memikat hati lelaki-lelaki kat luar sana. Kalau ada yang nak tambah, kindly give your ideas dekat ruangan komen ok.




p/s kepala berdenyut. tak boleh buat entri panjang-panjang.



25 comments :

aisyah humaira' said...

wah ! nice sharing !
kalau niera,niera nak lelaki yang suka budak2 jugak !
nampak sweet je..hik3 ^_^

Iffah Afeefah said...

erm kreatif
ko nye tulisan ke tu

ehhh terase tang bola haha

whitecappuccino said...

pandai kemas rumah..hehe kalo tak mesti rumah bersepah!

Ayuni said...

I like!

Ka'Yan said...

saya minat bola!
so tkda msalah hehehe

ahsfantasy24 said...

yg last sekali tu ikt prdaran smasa ke?
hehe musim bola euro dah tiba ^^

Sam Bredariol said...

Pandai jaga penampilan diri..

pandai jaga diri sendiri..jgn nak memanja je..menyampah jugak..

boleh terima teguran orang..ni tak..tegur ckit dah touching..

tak boros..kalau boros habes satu family tak makan kena berjimat..

jgn mekap tebal2 sgt..muka putih leher gelap pun tak guna..besederhana jek..

apa lagi ek..???

qasehraihan said...

yang comel mesti menjadi pilihan jugak kan??haha

Alieza Dayasari said...

amboi.... haaaaaaaaaa........
suka style org pegang kertas tu. kreatif dude.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke yg point MEMAHAMI LELAKI tu haa..

CourFeyLia said...

Suami pilihan:

Pandai TOLONG isteri masak...
jgn pandai mengarah n makan jek...

Memahami kenape pmpn cemburu...
laki pooon jgn duk gatai sgt... pndi la jg diri...

Suke budak2...
nampak kebapaan s8... bleh la tlg isteri jg anak bile isteri xde...

Memahami hati pmpn...
jgn rs terabai bile pmpn ske shopping sn cni... untuk kowank jugak...

NAL said...

yeah.

so, Girls please TAKE NOTE !

bai baizura said...

alorh yg 1st dah nak yg reti masak. kihkih. patot takdek org dtg minang sy lagi. haha:))

Syira said...

salam..

layan bola sama suami ;)

Rapunzeel Cikilolo said...

iyek. perempuan takkan rasa terabai punya. saje je carik. kang kate tak caring pulak... haha

Izzah Ab Aziz said...

amboiiiiiii....buat lah pulak post MAN PLEASE TAKE NOTE. hehehehe

Sharidawati Shahrudin said...

hamboi3x.....

anyway good choice !

Hans Mohd said...

patut bagi kat awek gua ni.. huahuahua!

ctk said...

alamak...semua tu tiada dalam diriku...lau terbalikkan boleh x??kami perempuan pon suka yg begitu jugak..hahaha :P

-gedek! said...

ok, nombo 4 tu tak boleh bla!

gamepoint amd said...

dah macam tumblr

Puteri Iqa Izyan said...

masak? hmm. selalu fail. hak hak hak

deno said...

deno suka budak2 tapi tak pandai masak... huhu :p

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Noted! :)

p/s: Yg no 1 tu, masih dala proses. :D

KiD said...

pompuan... jangan membebel.. hahahahahaa