Thursday, June 28, 2012

HARAPAN MEREKA TERHADAP DUNIA BLOG



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah, hari ini last paper exam. tamat sudah 3 tahun untuk mengambil Degree di UKM. InsyaAllah nanti PCB cerita pasal sedih-sedih ni ye. Kali ini PCB akan teruskan entri yang PCB hutang iaitu blog review.


Kali ini kita akan berkenalan dengan 4 lagi blog yang join segmen blog review PCB yang baru sahaja lepas. untuk senarai penuh peserta yang join segmen, boleh rujuk sini .


1) Nik Nur Fatihah

klik header untuk ke blog beliau

1) Fatihah ni nurse taw.ada yang minat awek nurse? hikhik
2) Follower sebelum join segmen adalah 324, dan follower terkini adalah 384
3) Blog pilihan Fatihah adalah Amirah Zulhijjah (boleh terjah!!)
4) Harapan Fatihah dalam berblog ialah: Moga blog ini akan menjadi manfaat untuk semua =)


nak kenal Fatihah: boleh contact beliau melalui FB (Fatihahosthman)


2) Baby Comel

untuk ke blog beliau, boleh klik header ye

1) agak-agak nape baby comel ye? jom tanya dia =D
2) Follower sebelum join segmen ialah 331 dan follower terkini 495
3) Blog pilihan baby comel ialah Korn (sila terjah!!)
4) Harapan baby dalam blog ialah: niat tu sekadar nak berkongsi rasa, berkongsi cerita teman suka & duka..

3) Si pipi merah

boleh klik header untuk ke blog beliau =D

1) amboi, merahnya pipi dia. Salam tuan blog =D
2) Follower sebelum join segmen 536 dan follower terkini 728 orang
3) Blog pilihan si pipi merah ialah: Fatimah Syarha .
4) nak berkenalan dengan pipi merah? boleh contact melalui FB si pipi merah .


4) Delta Charlie

boleh klik header untuk ke blog beliau =D

1) tuan blog dah berpunya.sori.hehe
2) Follower sebelum join segmen ialah 186 dan follower terkini ialah 313.
3) Harapan Delta Charlie dalam blog ialah:  Always staring at you until my eyes getting blind! Can you get what I mean here??? Ok. I make it in easy words, I'll sharing anything I know until I don't have nothing to share!!
4) Blog pilihan Delta Charlie ialah: Schaa Al Hassan .


oklah. jangan lupa terjah mereka berempat ye. PCB ada hal yang perlu diselesaikan. jumpa lagi =D

p/s Harap ada yang sudi membantu =(


12 comments :

Alieza Dayasari said...

jap.. nk terjah lah ni.........

Rapunzeel Cikilolo said...

nak terjah jugak!

Rapunzeel Cikilolo said...

nk terjah jugak!

Ayuni said...

nk gi ke stp blog...

NAL said...

semoga harapan mereka itu menjadi kenyataan..

Izzah Ab Aziz said...

wow. BW disana :)

deno said...

deno terjah sekarang jugak! yeah! :)

hazanis said...

semua dah terjah..:)

MyMy said...

yeahhh!
habis paper da..
congrats hehe
blh laa rest2 lepas ni hehe..


pssttt..
tgh tggu pcb nak review follers ke-2000 dia pula hehe..

Iffah Afeefah said...

mslh pe weh

Sharidawati Shahrudin said...

ok coming coming....

sorry wan kak sha demam last week..batuk2... x sempat nak blogwalking sgt :))

deno said...

terjah laju2! yeah! :)