Thursday, June 7, 2012

JANA PENDAPATAN DAN PUBLISH IDEA ANDA DI SAYS.COM



Selamat pagi you guys.


owh, hari ini mood berblog datang awal sikit. not too early in the morning. opss!! Oh My English!! yee haa!! by the way, PCB percaya majoriti daripada korang pernah dengar Says.com kan. kalau kawan-kawan ada yang duk share iklan-iklan menarik tuh, one of them datang daripada Says.com.


Sebenarnya, Says.com bukan sahaja platform untuk promote iklan sebenarnya. Mereka sudah maju selangkah dengan menyediakan platform bagi kita untuk memberi idea mengenai sesuatu isu hanya dalam satu page. 


Jadi, PCB ambil langkah insiatif ini untuk mengumpul sebanyak mana entri PCB yang lepas berkaitan isu yang hampir sama dan publish dekat sana. Ada dua isu yang PCB sudah publish dekat Says.com/news.


1) Isu Selebriti wanita tanah air yang kini mula bertudung




2) Isu tentang lelaki





Anda dialu-alukan untuk membaca dan share isu-isu di atas pada link yang disediakan. Anda juga boleh tambah artikel atau entri blog atau gambar atau video untuk memberikan lebih ramai lagi orang baca. sangat fleksibel bukan. Walaupun saya yang create, tapi anda masih boleh membantu saya menambahkan info.


Jadi, jika anda semua ingin tambah pendapatan sampingan di samping share ideas tentang isu-isu, anda boleh buat apa yang PCB buat iaitu daftar di Says. com. 

daftar di sini


p/s jangan lupa baca taw.hikhik.


10 comments :

NAL said...

NAL baru je join Says.com ni :)

J.Syazwana said...

rajin betoi hang ni na.
huhuhuhu

hafiz hafizol said...

aku blurr lagi apa itu says. nie.

Shafiq said...

Dah tengok.. Menarik! :-)

Iffah Afeefah said...

cam best je

Sharidawati Shahrudin said...

hmmmm ok nnt kak sha try ye... tapi if wan rajin so kak sha pun kenalah rajin kan? huhuhu

Mak Lagenda said...

Owhh..itulah say yeh?? Hurmm..ok..ok

deno said...

deno baru je join says,my ni.. huhu.. ketinggalan betul..

KiD said...

untung laaa.. masyuk dgn says.. =)

FEDO said...

Say.Com ne mcm nuffnang juga?