Tuesday, June 26, 2012

KISAH BAIZURA, AISYAH HUMAIRA', DAN HANA


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah, sudah 9 blog direview, dan baki tinggal lagi 16 blog. Kali ini PCB teruskan dengan 3 blog lagi. Untuk senarai penuh blogger yang join segmen blog review, boleh rujuk entri ini .


Kali ini blogger yang akan direview ialah Baizura, Aisyah Humaira', dan Hana. jom kita kenal satu persatu.


1) Baizura

boleh klik header untuk ke blog Baizura =D


1) amboi header cik baizura nih, ala-ala superwoman pon ada (suka sangat kata-kata tuh)
2) blog yang sangat simple (seriously I love it!!)
3) Follower sebelum join segmen 304, follower terkini 404 (wah, naek 100!!)
4) Blog yang menjadi pilihan baizura ialah: MK Syahir .
5) Harapan baizura dalam berblog ialah: penulisan blog yang dapat menarik minat pembaca


2) Aisyah Humaira'

boleh klik header untuk ke blog beliau =D

1) ahak. blogger femes tuh. TQ yer join =D
2) Bilangan follower sebelum join segmen 2766, follower terkini 2903
3) Harapan Humaira' dalam berblog ialah: nak menyampaikan sesuatu yang boleh dimanfaatkan orang lain.
4) Blog pilihan Aisyah Humaira' ialah: Aidatul Akmar .
50 Nak contact Humaira'? boleh ke FB beliau Munirah Zahari .


3) Hana

boleh klik header untuk ke blog Hana -D


1) alamak comel sangat header blog Hana.ada biri-biri dua ekor lagi tuh
2) Blog yang simple dan kemas.
3) Bilangan follower sebelum join segmen, 256 dan follower terkini 303.
4) Blog pilihan Hana ialah: Ben Ashaari .
5) Harapan Hana dalam berblog ialah: Dapat menulis dengan sempurna, tak perlu meniru orang lain, jadi diri sendiri. Kekal jujur dan tak hipokrit. Dan ingin menghasilkan post yang berguna pada blogger yang lain :)




nak contact Hana? boleh ke FB beliau (Hana Jay Bee)




jom terjah blog mereka bertiga ye..TQ.


p/s Alhamdulillah, tesis siap dijilid dan sudah dihantar =D





12 comments :

Iffah Afeefah said...

Bila nk cter sal aku lak ni weh wakaka

azri johan said...

ehem, blog buruk saya takde sape pon nak review :'(

Kalamhati said...

dah setel thesis ye wan..all the best deh!=)

aisyah humaira' said...

blogger fames?ehh,salah orang tu..hehe..btw,thanks ! :)

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
NTB2 akan menggunakan sistem
undian untuk menyingkirkan peserta
dari permainan.

Anda berada di kedudukan TOP 4
dalam CARTA MINGGUAN episod 12
yang akan dipostkan Khamis ini.

Maka itu...
Anda diminta memilih salah seorang
dari mereka untuk disingkirkan dalam
episod 12 nanti. Mereka berdua berada
di kedudukan tercorot dalam carta

Arjunakirana
Tugasan Imuniti : TIADA
Entri Pilihan : http://arjunakirana.blogspot.com/2012/06/hisap-dada-derma-dara.html

Zamani
Tugasan Imuniti : http://zamani84.blogspot.com/2012/06/blogger-palsu-siapa-tu.html
Entri Pilihan : http://zamani84.blogspot.com/2012/06/sireh-pengganti-paper-mint.html


Umumkan keputusan anda dalam kotak komen
entri NTB2 - Episod 11
sebelum Khamis - 28/6/2012
Terima kasih :)

NAL said...

nice review..memang menarik la blog diaorang..

deno said...

terjah laju2!!! :)

Mak Lagenda said...

1 persamaan yg mak peratikan antara 3-3 blogger nih is, header depa kiut dan sangat cantik

J.Syazwana said...

tahniah berjaya menjilid thesis. hahaha

Sunah Sakura said...

suka header yang kedua...simple sangat!

bai baizura said...

hoho. thanks incik piano.ehhhh? incik biola.haha

btw, tahiah berjaya siapkn thesis:)

Hana said...

Thanks en BIOLA :D