Wednesday, June 20, 2012

KISAH DUA JEJAKA DAN DUA GADIS



Assalamualaikum semua.




selepas PCB dah announce entri terbaik untuk segmen blog review baru-baru ini, kali ini PCB akan lunaskan hutang entri sedikit demi sedikit. Sebanyak 24 blog yang masih belum direview. (ahak, banyak tuh..hehe..), Kali ini PCB mulakan dengan 4 blog dahulu. Kenapa tajuk dua jejaka, dua gadis? pasti ramai yang dah dapat agak kan. mereka bukanlah pasangan kapel.hehe =)




jom kita review satu persatu.




1) Syukri Mohtar


klik header untuk ke blog Syukri =)


1) Suka dengan header blog.. kata-kata dia kalau dibaca memang beri banyak makna =)
2) Follower sebelum join segmen, 522. Follower terkini 532
3) blog pilihan syukri ialah: Sha My Heart (sila klik) .
4) Harapan Syukri dalam berblog ialah dapat tambah kenalan rapat blogger dan dapat kongsi info dengan blogger yang lain "

untuk berkenalan dengan blogger Syukri, anda boleh contact di:
Facebook Page: Words for blog .


2) Little Sunshine 21

boleh klik header ini untuk ke blog Miszy Dian


1) seorang kaki twitter sama macam PCB.hehe. tweet jom!!
2) Follower sebelum join segmen 19 org, tapi follower terkini x dapek nak nengok. private kot =)
3) Ada 3 blog yang menjadi pilihan cik little sunshine ni: Cikgu Fiq, Iera Oshin, dan Nazirul Hazwan .
4) Harapan cik Miszy Dian dalam berblog ialah " ukhuwah itu akan sentiasa terjalin dan berkekalan sampai bila-bila. aku berblogging semula pun sebab nak kekal berhubung dengan blogger lama iaitu mereka yang berblogging dengan aku pada awal tahun 2011 "

jika ingin berkenalan dengan blogger Miszy Dian. boleh hubungi
Facebook: Dian Munira 
Twitter: Miszy Dian .


3) Anisa Anuar

boleh klik header untuk ke blog Anisa.


1) Kalau tengok pada header, mesti Anisa ni minat Anime kan =).Anime Girl tuh.hehe
2) Follower sebelum join segmen 202, follower terkini 210.
3) Terima kasih sebab sudi tulis segmen ini dalam English. Nice =)
4) Favorite blog Anisa ialah: Aesya Zealous (femes amos nih!!) 
5) Harapan Anisa dalam berblogging ialah "  I will keep on blogging because that's what I like to do. I won't give up.. Learn a lot new things, make a good connection with people and at the same time I can inspire others to do so.."

untuk contact blogger Anisa, anda boleh like
Facebook Page: Anime Girl .


4) Hans Mohd

untuk ke blog Hans, boleh klik header yeap!!

1) Header blog yang style dan kreatif. I love it =)
2) Follower sebelum join segmen, 446. Follower terkini, 470.
3) Blog Pilihan Hans adalah: Rabiatul Mahmud .
4) Harapan Hans dalam berblog ialah: harapkan ukhuwah antara kita. Rajin-rajinlah tegur waktu berblogwalking.

Untuk berkenalan dengan blogger Hans, boleh contact beliau di:
Facebook Page: Hans Mohd .


Nantikan blog review seterusnya daripada PCB. terima kasih kepada keempat-empat blogger yang sudi join. Harap puas hatilah ye. terpaksa curi sedikit masa untuk study Final exam hokay =).huhu.


p/s sudah hampir tamat 3 tahun di UKM =(


12 comments :

NAL said...

nak terjah la..nice sgt header diaorang..

Hans Mohd said...

Rajin PCB update blog walaupun sibuk.

Terima kasih atas segalanya..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke kat blog aesya zoleus

Iffah Afeefah said...

pasni tak dapatla nk berproparazzi ngn ko kan

nk abis da

Mak Lagenda said...

Sempat lg cuti masa buat review meskipun dok sibuk final exam?? Huiyooo...*mulut melopong*

Syukri Mohtar said...

thanks for review PCB...
and thanks sebab buat segment ni :D

deno said...

jalan2 blogwalking kat blog depa :)

Nurul Akmal said...

Sudah blogwalking semua blog di atas.. hehehe ;)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Nanti nak terjah semua blogger kat atas tu. Da lama tak blogwalking. :)

MyMy said...

wan..
thanks..
now baru laa berkesempatan nak bw :)

Anisa Anuar said...

yeay!!! hahaha excited lak blog disenaraikan...terima kasih banyak2 (tunduk 9o darjah)

Sharidawati Shahrudin said...

mari kita blogwalking :)