Thursday, June 21, 2012

PERMAISURIKU | YOU ARE QUEEN OF MY HEART



Assalamualaikum semua. (jawab taw, tak jawab dosa.hehe =))


PCB jiwang lagi.ahak. bukan-bukan. kali ini PCB nak recommend dekat korang semua a song. Tajuk dia Permaisuriku. Yang dinyanyikan oleh Ahdan. First time jugak PCB dengar nama Ahdan ni..


Ini pon kawan special PCB yang recommend suruh dengar lagu ni. bila dah lama-lama dengar not bad jugaklah. Ingatkan nak rekod sendiri nyanyi lagu nih. Tapi cam tak sodap je.muahaha..



seriously video klip dia cumel sangat =)


nak tahu lirik lagu ni? jap2.. PCB google kan untuk korang yeap =D


Lirik Lagu Permaisuriku – Ahdan

Kau yang ku selalu ku puja
Yang selalu ku damba
Didalam hatiku didalam jiwaku
Kau begitu indah tak pernah ku sangka
Hadirnya dirimu merubah hidupku
Begitu memikat kau mampu hapuskan
Pesona dirimu didalam benak ku
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuatku bahagia

Kau permaisuriku, pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana
Kau sang belahan jiwa
Yang telah ku nantikan sepanjang hidupku
Kau luruhkan aku hangatmu terasa
Bagaikan sang suria terangi diriku warnai hidupku
Selalu ku harap kita kan bersama
Ku genggam tanganmu hingga akhir waktu
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuat ku bahagia
Kau permaisuriku pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana
Kaulah permaisuriku pujaan ku selalu
Berikan senyumanmu yang terindah
Kau permaisuriku, pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana

kalau internet korang lembap macam siput sedut, hehe. korang download lagu dia okay.. lirik dia sangat mendalam. ok lah babai.

p/s entri mudah kerja. Alhamdulillah.settle 2nd paper.Another 1 paper.


16 comments :

eyjalukman said...

nnt nk try lahh dgr lagu ni . haha pnyanyi bru ke ahdan ni?

Iffah Afeefah said...

bestnye

aku ske lagu ni

tpi tatau sape nye

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Suka sgt2 lagu ni. :)

Hans Mohd said...

angin JIWANG PCB dah menular kat aku!

huahua!

http://hans-mohd.blogspot.com/2012/06/duhai-sang-cinta-akulah-pencintamu.html

Sam Bredariol said...

eh..x prnh dgr pun..lagu baru ke??

Sam Bredariol said...

ingatkan lagu dia slow ala2 feeling2 gtu..rupanya rancak..out of expectation.. -.- hahaha..

Cik Pulau said...

pernah dengar.. tapi xtau sape nyanyi;.. hahaha
nk donlod laaa

[PCL] said...

hmm her..jiwang pulak PCB.

hawiz said...

ok..1st time dgr..hihih

sweetkurma said...

hehe ok jugak tu kan...boleh tahan karat jiwangnya :D

azalia hjsalleh said...

rasanya lagu ni ost dejavu di kinabalu yg tiz & aqasha berlakon tu..
if i'm not mistaken la

NAL said...

nak try dengar la..NAL tak pernah dengar lagi lagu ni =)

MyMy said...

1st time dengar lagu nie..
danboard tu bikin clip video ni comel jak.. hehhee..
Gggg..
geramm hehe

Sharidawati Shahrudin said...

all the best in ur next paper wan :)

deno said...

first time tahu lagu ni :)

LubLy said...

lagu nieh mmg besttt..