Saturday, June 2, 2012

SAFEE SALI | COVER DEPAN MAJALAH MASKULIN JUN 2012



Selamat malam.




Siapa yang tidak kenal Safee Sali kan? Pemain Malaysia yang tersangatlah hebat performance nya. Kini Safee Sali menjadi striker kepada Pasukan Pelita Jaya FC di Indonesia. Baru-baru ini Safee Sali menjalani sesi photoshoot untuk cover majalah Maskulin edisi Jun 2012.








nampak sangat macho Safee Sali bila first time tengok cover magazine ni. At least, pemain bola sepak tempatan sekarang ni dah mendapat tempat dalam media tempatan. Ada yang menjadi duta kepada pelbagai produk. Satu perkara yang baik bukan..


style kan..


Buat Safee Sali, teruskan karier anda dalam bola sepak. Jangan lupa ajar anak-anak muda yang berbakat sebagai pelapis kejayaan anda. Pedulikan segala kontroversi yang pernah melanda anda. All the best Safee Sali!!

Sumber Gambar : Facebook Maskulin


p/s jom bantu PCB jana pendapatan di sini. TQ.


8 comments :

Cik Mizah said...

smart3 ... mcm PCB laa..* gila amik aty*

hawiz said...

sgt suke untuk dressup kemeja n kot..nmpk style kn...hihih

maiyah said...

assalam.. salam buat tuan tanah

NAL said...

NAL suka baca maskulin !! =)

Ayuni said...

cool....

Scarlett O'Hara said...

Tiba2 nampak hensem pulak si Safee ni.

deno said...

smart jugak die eh... hehe

Sam Bredariol said...

dah lama aku x beli magazine..tp pd aku dia smkin tak BT lah.. haha..gedik..