Friday, July 27, 2012

AKU PETANI VOGUE =D



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

selamat berpuasa buat semua pembaca dan blogger. PCB taw pasti ada yang rindu kat PCB. sorilah, busy berpraktikal skang ni..  JAdi, untuk yang rindu tuh, PCB letak 3 gambar eksklusif dari MARDI Kuala Kangsar untuk korang semua



yang ni first day PCB jadi budak praktikal. boria sangat baju kitorang..


yang ni masa kitorang dok gigih bekerja dekat ladang jambu..


yang ni tengah dok menyemai biji durian..




ok dah cukup kan.. huhu.. entri pendek je mampu buat.. semoga jumpa lagi.. jangan ponteng puasa ok..

17 comments :

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Wahh, mesti best kan praktikal? Enjoy your practical and happy fasting! :')

Leeza dayasari [santai leeza] said...

PCB TGH PRAKTIKEL APA?
DI MANA?

blog-tips-kurus said...

tanam pokok delima tak?

eyjalukman said...

enjoy practical ehh PCB :) smoga berjaya dlm apa jua dilakukn.

NAL said...

Salam Ramadhan PCB..

Iffah Afeefah said...

ceit yakin je ade org rindu kau haha

Cik Rongoks said...

nak tanam durian ke ? hihi

Izzah Ab Aziz said...

praktikal tanam tanam pokok. macam best jerp.

Arol Mubin said...

Makin busy PCB sekarang nie, blog pun dah jarang update. Apa pun, selamat menjalani ibadat puasa PCB! :D

Mak Lagenda said...

Petani moden nih..ekeke.

zacky786 said...

practical tanam sayur ke ?

Nor Zilla Sensei said...

nanti bawak balik tanaman banyak2 ea, jual plak..hehehe

Ezad Skytech said...

wahhh...tgh praktikal ye...:D

Salam Ramadhan..(^^,)

Sunah Sakura said...

berjaya sangattttttttt kan wan kannn...hahhaa~ nanti akak nak durian tu kalo da tumbuh kayyy... :p

hazman aka species1980 said...

whoaaa... nie confirm berbuka dengan buah je setiap hari kan

SnowladieS said...

biji durian nty jadi pokok durian ke ??? hehe

Anonymous said...

Salam nak tanya. Awk course apa ye?