Thursday, August 2, 2012

FOLLOWER KE 2000. TAHNIAH!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Disebabkan kesibukan tahap maksima sejak berpraktikal awal bulan tujuh yang lalu, blog i dah macam sarang tebuan yang i rasa tebuan pon dah tak sanggop nak duduk. bersawang tahap bahaya dah. sedar tak sedar, follower blog Pak Cek Biola sudah melebihi 2000 orang. Alhamdulillah.


Kat sini, PCB nak ucapkan berjuta-juta terima kasih dekat semua yang setia membaca blog PCB yang kadang-kadang entah hape-hape ni. Kalau mampu dah lama kutip bintang kat langit tuh bagi sorang satu, namun tak berdaya uols. Penat jugak berblog ni. kadang-kadang dipuji, kadang-kadang dihentam sampaikan timbul perasaan frust tuh. Tapi, berkat sabar dua tahun lebih jugak dah usia blog ni.


ari tuh PCB ada perasan dekat shoutbox pasal ada yang bagitahu dia follower bertuah PCB yang ke 2000. Maaf. PCB sibuk masa tuh dan terpaksa K.I.V. dulu. Jom kita berkenalan dengan blogger bertuah tu.



Boo dalam Monster inc menjadi header untuk blog Amalina (klik header untuk ke blog)

  • Nama : Amalina binti Mohd Fauzi
  • Tarikh Lahir : 10 Jun 1990
  • Pengajian : UTM, Skudai Johor
  • Bidang : Landscape architecture
  • url blog :  http://tochterssmf.blogspot.com/
  • bekas pelajar MRSM Transkrian dan MRSM Kuala Krai
  • kalau tengok blog dia, memang feveret kaler oren =D

so, sama-sama kita melawat blog Amalina.

k lah, I've got to go..bubbye.


12 comments :

Cikgu Ma said...

datang tambah jd 2012...hehe

sebuk2 pun ramai peminat, ok la tu...keep blogging =)

Mama Kembar 3 said...

congrats wan!

JIJI YU said...

ungtung la jambuuu...hahaha

Sharidawati Shahrudin said...

tak pe kena utamakan yg priority dulu...nnt bila dah ada extra time dan kekuatan nk updet blog hari2 wan boleh sambung semula

NAL said...

Tahniah PCB..

Kasih Salina said...

bestnya ada ramai follower..happy blogging..

Iffah Afeefah said...

tahniah weh

eyjalukman said...

wahhh thniah pcb sbb follower dah menginjak ke 2000++ :) smoga maju lg dlm blogging !

qasehraihan said...

waaaa....dh 2k dh folower dia..tau x wan..kita start blogging lebih kurang masa yg sama je tau..kita xnaik2..meh bg folower kita ckit..hakhakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/surat-siaran-kementerian-cuti-berganti.html

hazanis said...

eh ore klate jugok nih..:)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats! :')

lynn♥orange said...

haha.. thanks PCB promote blog lynn.. hihi.. bru pasan entry ni, tu pn ngan bantuan mr.google..