Thursday, August 9, 2012

HUTANG BELUM SETTLE =D


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah, hari ini dapat peluang lagi untuk online guna Wifi dekat MARDI ni. so, kali ni PCB nak teruskan hutang PCB untuk review blog kawan-kawan kita yang masih lagi tertangguh. ada lagi 9 blogger. Tapi PCB review 3 blogger dulu hari ini.


Untuk korang refresh balik semua blogger yang join segmen hari tu, boleh rujuk sini .


1) Blog Santai Leeza


  • Tengok pada banner blog Leeza, PCB yakin Leeza seorang yang minat fotografi.
  • Waktu Leeza join segmen ni, follower blog adalah 288 dan kini mencecah 387 (hampir 100 orang)
  • Untuk yang nak tahu, Leeza ni suka berpuisi taw, sebab tuh blog pilihan dia adalah blog Hana Ahmad .
  • Leeza berharap agar blog menjadi inspirasi kehidupan kepada dirinya. Untuk lebih lanjut, boleh klik banner blog Leeza.


2) Yumida


  • Yumida adalah salah seorang dari Group Segar Follower (GSF).
  • Ketika join segmen ini, Yumida mempunyai follower seramai 1150 dan kini telah mencecah sebanyak 1676.
  • Mr. Clive merupakan blog pilihan Yumida. Dia punya sebab tersendiri kenapa meminati Mr. Clive.
  • Jika ingin berkenalan dengan Yumida, boleh klik banner blog beliau untuk ke sana.


3) Dieya


  • Dieya mempunyai FB fan page yang tersendiri iaitu Empunya Blog Dieya.
  • Ketika join segmen ini, 911 orang menjadi follower Dieya dan kini terus meningkat kepada 1344.
  • Meminati blog ccicutedollylicious .
  • Jika ingin mengenali Dieya di FB atau twitter, boleh klik banner blog beliau .

Alhamdulillah settle. tinggal lagi 6 blogger. Sekarang ni PCB. sibuk sedikit. Penghantaran Kad raya pon sedikit tergendala. 


Kepada yang ingin menghantar kad raya kepada PCB atau ingin bertanyakan soalan,boleh terus PM PCB di Facebook Rozuan Ismail @ DM di Twitter PCB @rozuan57 .



p/s suka sangat perfume Mont Blanc yang diberikan oleh abg Eqbal Zack. TQ.


6 comments :

man yusoef said...

tgh mode rajin BW ni, so nak terjah la..haha

JIJI YU said...

jambu..mu dok mano tu..ore nok wt ifthar ni..hr isnin ni..ni no aku..0105751450

Hans said...

sebab aku tgh rajin BW so nak terjah semua la :-)

blog-tips-kurus said...

syoknya dpt perfume.

klu x nak pakai, pos sini yek. hihi!

eyjalukman said...

terjah segero laa gini . mood tgh rajin . hehe

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Nanti free, baru nak terjah. Hehe. :)