Thursday, August 9, 2012

LAYOUT WEBSITE NUFFNANG YANG BARU



Assalamualaikum guys..

Salam Ramadhan ke 20. Hey, korang tahu tak, Nuffnang kini berwajah baru. For the first time I tengok, terus jatuh hati. Sapelah punya idea buat layout Nuffnang yang baru tuh. very creative and friendly-user. Memang totally different daripada sebelum ni.


Same goes to other bloggers kan, hari-hari memang Nuffnang nye website akan diterjah sebab nak tengok trafik, nak tengok keyword yang hot dan macam-macam lagi. Dengan layout Nuffnang yang baru, for me memudahkan lagi nak surf website ni


jom!! we look the new layout of Nuffnang!!

beza Nuffnang yang lama dengan Nuffnang yang baru.. yang baru nampak lebih style!!



yang ni interface atau front page website Nuffnang.. cool kan.cute semacam je.



story baru dalam Nuffnang dibuat dalam bentuk flipbook..


Apepon, pada blogger yang masih gunakan khidmat Nuffnang.. jom rasai perbezaan pada layout Nuffnang yang baru..


P/S jom cari kad raya.. kasi pada yang terpilih..


6 comments :

deno said...

ha'ah kan.. mula tu pelik juak... tkt2 slh link rupanya dah baru....

qasehraihan said...

yg baru tu start smlm ke eh..
sbb smlm sy bukak tetiba tgk lain
tkejut kita..hehe

Iffah Afeefah said...

nmpak cntik skit

kalo xbg duit xtau la aku

Mak Lagenda said...

Uis..berapa lama mak x login ke NN smpikan layout baru depa pun mak x tau. Huhuhu..sian mak nih!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Sweet sangat layout baru ni! Suka3. :')

eyjalukman said...

new layout bru nuffnang ni nmpak cool dan mewah je gitu . hahah tp mmg style laa spa yg design .