Thursday, September 6, 2012

JAMUAN RAYA MARDI


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


sebut je pasal raya memang tak sah kalau ada open house sana sini. Alhamdulillah, rezeki Syawal. Semalam, tempat praktikal PCB, MARDI Kuala Kangsar ada anjurkan jamuan raya. semua staf termasuk kami tolong menolong lah kan dalam preparation jamuan ni. PCB macam biaselah, dalam otak dah fikir nak makan macam-macam. Almaklumlah, saiz perut yang besar perlu diisi dengan makanan yang banyak. free pulak kan.hikhik.


Ini antara gambar sekitar jamuan raya semalam.


 makanan yang dihidangkan.. nasi beriani yang sedap, satay yang menggiurkan.hehe.. kek lapis made from Sarawak.. dan banyak lagi


 selamat menjamu selera semua!!


seperti biasa, muda mudi 20-an yang paling gembira nak celebrate jamuan raya..


p/s korang tak pergi open house ke?


10 comments :

azalia hjsalleh said...

sedapnya!
siap ada satay lg..
dpt tgk gambar je la kita ni

aDisH.sHidA said...

satay tu menyelerakan...eh kek lapis pun ada jugak...

Rapunzeel Cikilolo said...

meriah... esok ade open house office. yeay~!

Iffah Afeefah said...

mcm tembam je ko ni wan ahhaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

satay... yummieeee.... makan2 ni mmg best tau...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Makan jgn tak makan. Hehe. :)

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya makan2...siap posing dulu pas makan...

Sharidawati Shahrudin said...

satay??? haduyyyyy bape cucuk wan makan? hehe

hazman aka species1980 said...

Untung la yea... siap makan sedap2x lagi.... yang penting posing tak tinggal yea

アヌム said...

tibe2 rasa lapa.huhuu