Monday, October 22, 2012

GAMBAR KONVOKESYEN UKM KE 40 | PAK CEK BIOLA



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Akhirnya PCB sudah berjaya bergelar seorang graduan daripada Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Semalam PCB menghadiri Istiadat Konvokesyen UKM sidang ketiga. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. First time berada dalam dewan untuk terima Ijazah. Memang sesuatu yang diidamkan dan menjadi kenangan manis sampai bila-bila.



Terima kasih kepada kawan-kawan dan keluarga yang hadir untuk meraikan kejayaan PCB. Mereka semua adalah tulang belakang untuk PCB terus berjaya pada masa yang akan datang. Jadi, PCB titipkan rasa terima kasih PCB buat semua pembaca blog PCB dengan berkongsi gambar kegembiraan PCB pada hari semalam.



 this is my big family =D. Only one yang tak de.. my new sister-in-law.



 with super duper caring mama.. Dialah segalanya bagi PCB



 My bro's siblings =D. We looks a little bit same to each other..



 cuba cari mana topi PCB? (buat versi Dora the Explorer..hehe)



 a candid pic from me.. hensem kan?huhu =D



 My elder bro wants to be graduated again!! (I looks so chubby!!)



with my cute, talkative, smart nephew and nieces.



Terima kasih pada semua yang mengucapkan tahniah kepada PCB sama ada di Facebook, Twitter, Blog, E-Mail, SMS, Phone Call.. Semua wish anda, PCB appreciates them so much =D



notakakiPCB: kalau nak tengok gambar photoshoot pre-konvo PCB, boleh tengok sini .

22 comments :

Anisa Anuar said...

wahhhh meriah2... tahniah PCB

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Awak, congrats!! :')

p/s: Tak sabarnya nak konvo!!

CekbOlat-bOlat said...

wahh untunglah konvo boleh balikng baling topi kan . heheh

Selamat Berjaya di alam pekerjaan :D

CekbOlat-bOlat said...

wahh untunglah konvo boleh balikng baling topi kan . heheh

Selamat Berjaya di alam pekerjaan :D

Momo said...

dah convo???

congrate!!

teringat zaman aku convo dulu.. ceh..macam la lama sangat padahal taun lepas je..haha

Nabila Roslan said...

tahniah PCB :D

Diya Edhayaa said...

congrates PCB da konvo! tak sbr rasenye nk abeskn final year taun dpn..! nk konvo jgkk...

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. ramainye datang :)

JunAina said...

Tahniah...saat2 bahagiakan...

salam ziarag dari akak.

nis said...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

Kalamhati said...

tahniah wan!!=)

Marya Hana said...

muka ko sgt suci dan murni tau di hari konvo, kahkah.

btw, congrats broooooo ^^

deno said...

ramainyaaaaa..... seronokkan satu keluarga meraikan hari terindah kita.... tahniah PCB! doakan deno sihat cpt2 ya... nak habiskan jgk blaja yg tak habis2 sbb sakit ni... kali ni kali ke 5 tangguh... sabar je la.... huhu

boni kacak said...

wah..tahniah bro :)

Shafiq said...

Tahniah PCB! :-)

Ayuni said...

congratulations, sye je yg x konvo2 lg....

Shazwan Azizan - wanblur said...

PCB. HAri ahad haritue jer wan ada kat sana... skunk nie ada kat hukm. Back to reality. haha

Azwa Azee said...

Congratulation Wan. :-)

Mama Kembar 3 said...

Congrats wan!

nik ros said...

wah....congrat sebab dah convo :)

TiranaAduka said...

tahniah dari tirana aduka

Joe Falcon said...

Congratulation