Wednesday, October 31, 2012

JEMPUTAN KE MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK 2013 SOFT LAUNCH


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Pertama kali sejak PCB bergelar blogger hampir 2 tahun lepas, PCB dapat jemputan ke Malaysia Social Media Week 2013. Tapi, PCB sedikit rasa hampa dan kecewa sebab PCB lambat check e-mail. Untuk ke majlis tersebut, semua yang dijemput perlu RSVP sebelum 31 Oktober 2012 ( hari ini). PCB check e-mail pon baru hari ini,jadi, PCB terlepas untuk join event ini.



PCB mula kenal event ini sejak tahun lepas apabila ada di kalangan blogger yang mempromosikan event ini. Memang sungguh menarik sebab event ini dapat mengeratkan hubungan sesama media sosial termasuk blogger. Selain itu. kalau tak silap ada anugerah untuk blogger terhebat dan macam-macam lagi.






Event ini akan berlangsung di Berjaya Times Square KL pada 2 November 2012. Ada tak blogger yang dapat invitation untuk ke event ini? Harap nanti dapat kongsi apa yang berlaku di sana. Memang sedikit terkilan sebab tak dapat join tapi mungkin di masa hadapan ada peluang lagi =D




Ape pon, special thanks diucapkan pada pihak penganjur yang sudi menjemput PCB ke event ini =D



p/s Blogger Mia Liana pon x dapat join contest ini. samalah nasib kita kak.



14 comments :

Anisa Anuar said...

saya pun dapat....bru check lepas tgk kak mia tadi...sama la xdpt gi...

Syaifuddin Alias said...

tak dapat pun :D

Ammelia Yusoff said...

tak dapat :(

nik ros said...

tak dapat.tapi kalua dpt pun mesti tak pi jugak..hehe

NAL said...

Insha Allah, ade rezeki nanti =)

Fauzi Blues said...

Tak dpt jemputan pun...

zila manaf said...

kite dpt tp xdpt pi. mcm segan nk p sorg2 kahkah

cerita best said...

emmmm x dapt sedihh

deno said...

nampaknya memang deno tak dapat pergi... dah la jauh... duk hosp ni, lg la xleh kan... huhu

boni kacak said...

wah..bestnya... aku tak dapat invitation ni..ni yang nak marah ni. nak buat police report la..hahahaha

TiranaAduka said...

salam
Salam kenal dari tirana aduka

TiranaAduka said...

salam
Salam kenal dari tirana aduka

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tak dapat pun invitation. :(

Mia Liana said...

haah... kak mia tak dapat gi la... huhuhu bz dengan kerja. kena amik cuti kalau nak ke sana... huhuhu

p/s: tq mention nama kak mia kat sini..