Sunday, October 21, 2012

KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA 2012KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA 2012Tahniah diucapkan kepada Kelantan kerana menjadi Juara Piala Malaysia 2012. Ini adalah kali kedua Kelantan menang Piala Malaysia selepas kali pertama pada tahun 2010. PCB sendiri menyaksikan perlawanan tersebut sehingga minit ke 120 selepas terikat 2-2 sehingga tamat minit ke 90. Perlawanan yang boleh dikatakan 'high class' kerana kedua-dua pasukan Kelantan dan ATM masing-masing menunjukkan 'skills' dan cara permainan yang sangat menarik. Inilah antara perlawanan bola sepak yang PCB sangat terhibur untuk saksikan. Apa komen Korang pula?
Namun begitu, Kelantan menjuarai Piala Malaysia dengan kemenangan 3-2 selepas berhempas pulas melawan ATM. PCB sangat teruja dengan corak permainan Shahrul Idlan Talaha yang sangat menarik dengan menjaringkan 2 gol dengan dibantu oleh kapten Kelantan, Badhri Radzi atau Piya. Tahniah juga buat Indra Putra kerana menjaringkan gol kemenangan buat Kelantan. You guys sangat hebat!!
ATM pon apa kurangya sangat hebat dengan memberi asakan kepada kubu Kelantan. Jaringan menarik juga dilakukan oleh team ATM. Kedua-dua pasukan memang hebat!!
notakakiPCB: Tahniah buat Kelantan!! jangan lupa baca entri ini .
                    jom tengok gambaran Stadium baru The Red Warriors di sini .5 comments :

ahsfantasy24 said...


Alhamdulillah, semua tamat. Tahniah TRW sebab menang
dan tahniah buat ATM kerana buat match malam tadi hebat (:

Post:
Kelantan juara rangkul Piala Malaysia 2012
Dia sudah lama jaga rasa yang selalu buat dia kecewa.

nik ros said...

yeay..kelate menang :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah!

boni kacak said...

tahniah Kelantan.. memang semalam satu game yang sangat2 menarik.. aku rasa persembahan yang paling menarik dalam sejarah piala Malaysia..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah Kelantan! :')

p/s: Saya sokong ATM. ;)