Wednesday, October 24, 2012

PENGKOMEN DAN TRAFFIC REFERRAL BLOG PCB (1)



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



PCB minta maaf sebab dah lama tak buat anugerah pengkomen terbanyak setiap bulan macam dulu-dulu. Banyak perkara yang perlu PCB selesaikan. Jadi, masa sedikit yang ada ini, PCB nak umumkan pengkomen terbanyak di blog PCB buat masa ini.



Di bawah ini adalah 10 blogger paling banyak komen dalam masa terdekat




1) Atul Rahim - http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/ . (sila klik link)

2) Anisa Anuar - http://anisa-mylife.blogspot.com/ . (sila klik link)

3) Syaifuddin Alias - http://www.spudinpunya.com/ . (sila klik link)

4) Leeza dayasari - http://santaileeza.blogspot.com/ . (sila klik link)

5) Boni Kacak - http://www.bonikacak.com/ . (sila klik link)

6) Dayang Deno - http://dayangdeno.blogspot.com/ . (sila klik link)

7) Rapunzeel Cikilolo - http://pari2cumel.blogspot.com/ . (sila klik link)

8) Azalia HjSalleh - http://exoticlicious.blogspot.com/ . (sila klik link)

9) Iffah Afeefah - http://www.iffahafeefah.com/ . (sila klik link)

10) Nik Ros - http://nikminijournal.blogspot.com/ . (sila klik link)



Terima kasih diucapkan kepada pembaca blog PCB yang sudi memberi komen pada setiap entri blog PCB.


PCB juga nak letakkan link blog blogger yang memberi trafik yang terbanyak kepada blog PCB.


1) Dapur Tanpa Sempadan - http://www.tiffinbiru.com/ (333 trafik) (sila klik link)

2) Life 101 - http://ctliyana86.blogspot.com/ (16 trafik) (sila klik link)



TQ pada semua =D


p/s Selamat Hari Raya AidilAdha =D. 


17 comments :

Anisa Anuar said...

woot,woot....saya ada...
Mood: excited macam dapat coklat cadbury+corneto

Syaifuddin Alias said...

..........nombor 3 ? ahhh ..tak boleh jadi, mahu yang pertama :[

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat menyambut aidil adha wan..

nk tgk gak la ...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah diucapkan kpd diri sendiri. hehehehe
sbb tersenarai....

terus berblog.....
:::sorry beberapa tak singgah sini, ada exam :::

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Yes! TQ jugak pada awak. Tahniah sebab rajin update blog. :')

Rapunzeel Cikilolo said...

hai. saya komen lagi :)

nik ros said...

thanks. ade gak terselit walaupun no 10 jea.

Selamat Hari Raya AidilAdha :)

deno said...

eh..? deno pun ada? tak sangka pulak.. apa2 pun, thanks PCB! :)

boni kacak said...

wah,,tahniah kepada diri sendiri..thanks bro :)

Izzah Azizah said...

saye tersesat disini (BW). tahniah yg berjaya ! wuuuu ~ ~ jeles jeles. haha

boni kacak said...

eh... adakah komen kat sini tak dapat didetect ye??haha.. lagi sekali la.. thanks bro sebab mengup entri ni..hehe

che'pi said...

takderk.... paham... harus usaha lagik.. heheh :) tahniah mereka yg tersenarai

JunAina said...

nanti boleh le joint list gak...hehehee...

azalia hjsalleh said...

no 8? nampak sgt ku kaki komen ye

KiD said...

sorry yea bro tak masuk dalam carta.. nanti bulan november lak.. :)

Fauzi Blues said...

Kena join list ni...jeng jeng jengggg..

TiranaAduka said...

sronokkan ada pembaca setia