Saturday, October 20, 2012

PHOTOSHOOT PRE KONVO UKM 2012 | JEMPUTAN KE KONVOKESYEN PAK CEK BIOLA



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Alhamdulillah, setelah hampir 3 tahun berhempas pulas untuk mendapatkan segulung ijazah, InsyaAllah pada hari Ahad ini, PCB bersama-sama graduan yang lain akan diraikan dalam Majlis Konvokesyen UKM yang ke 40.



Sama seperti bakal graduan lain, bila dah dapat jubah dan topi konvo, pasti perasaan untuk bergambar itu berkobar-kobar dalam hati. PCB hanya memilih lokasi berhampiran kolej kediaman sahaja untuk bergambar kerana kesuntukan masa. Namun, PCB akan berkongsi gambar-gambar yang diambil untuk tatapan pembaca semua =D



 payung pinjam =D. kalerful betol payung ni


 yang jubah purple Fakulti Sains dan Teknologi.. yang jubah Turtuqoise tuh Fakulti Ekonomi dan Perniagaan


 berjalan tepi padang persis model. kahkahkah..


 jom beroppa gangnam Style.. macam tak jadik je =D


kelakar betol PCB lompat. macam katak plak.hehe



itu antara gambar photoshoot yang PCB boleh share untuk pembaca semua. Seriously, rasa lain bila pakai jubah konvo ni. terasa macam sedih pon ada sebab nak tinggalkan dunia universiti yang sangat best =D. 



Jadi, PCB dengan seikhlas hati ingin menjemput semua pembaca blog PCB untuk menghadiri Majlis Konvokesyen PCB. Butiran adalah seperti di bawah:-



Tempat: Dewan Canselori Tun Abdul Razak, UKM Bangi
Masa: 7.30 pagi -12 tengahari
Sidang: 3
Tarikh: 21/10/2012 (Ahad)



Jadi, pada semua yang free waktu tuh atau tinggal berdekatan dengan Bangi, jemput datang bagi meraikan konvo PCB. Kalau boleh datanglah bila Konvo dah nak habis sebab kalau datang awal, penat kena tunggu konvo habis sidang. Anda semua boleh PM PCB di Facebook @ twitter PCB jika ingin datang. InsyaAllah PCB akan melayan anda semua sama rata.



# Terima kasih pada semua pensyarah dan rakan-rakan serta individu yang banyak membantu PCB sehingga tamat sebagai seorang graduan ijazah sarjanamuda.

16 comments :

Anisa Anuar said...

wahhh...pre-konvo mantap!!!
congrats bakal pemegang ijazah =)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Wahh, bestnya!! Tak sabar nak konvo jugak. Congrats, awak!! :')

p/s:sorry tak dapat datang. :(

boni kacak said...

pergh..tahniah bro.. semoga terus sukses di dalam kehidupan bro :)

Fendy said...

kombinasi rumput dah cantik...cuma langit je xde..kalau ada lg smart...

Rapunzeel Cikilolo said...

congratulation PCB :)

Eca Dwinky Asha said...

kalau dtg,ada makan2 tak?.hehehe....

Sunah Sakura said...

akak ke bangi...teringin juga nak jumpa graduan ni..hehe...kalo sempat, dapat la jumpa...insya'Allah..

hafiz hafizol said...

cCongrats.. Nanti nak pinjam Jubah Konvo okey.. Nak feeling-feeling gak hahahaha

azalia hjsalleh said...

kita yg habis praktikal awal dari PCB.. PCB yg berpeluang sarung jubah dulu.. insyallah lg sebulan turn lya plak.. perasaan biasa2 je.. sbb skrg busy dgn assignment bila dh masuk degree ni ;(

CekbOlat-bOlat said...

haha . untunglah dah konvo, boleh baling topi lepas dapat . kehkeh

Nelly Strange said...

syoknya ! tahniah !!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah...... waaaaa

hazanis said...

tahniah..kita je yg belum habis lg..hukss

Syaifuddin Alias said...

gambar gangnam style tu ..gua tak suka gangnam ..haha

deno said...

wah!!! dah nak konvo... tahniah PCB!!!! nanti update pasal konvo nanti ya... :)

deno said...

wah!!! dah nak konvo... tahniah PCB!!!! nanti update pasal konvo nanti ya... :)