Saturday, October 13, 2012

SELAMAT ULANG TAHUN BUAT ATUL !!




Assalamualaikum dan salam sejahtera



Hari ini PCB sudah ambik jubah konvo. nanti PCB update dengan pembaca semua jubah konvo PCB tuh. Kaler purple sebab PCB Fakulti Sains dan Teknologi. Kaler feveret PCB jugak tuh =D. Seriously makin teruja untuk berkonvo lepas dapat try jubah tu sekali dengan topi. tak sabar!!



Hari ni 13 Oktober 2012 adalah hari jadi seseorang yang istimewa dalam hidup PCB. Of course dia seorang wanita dan sentiasa memberi semangat dalam hidup PCB. Dia juga merupakan seorang blogger dan pelajar UiTM Shah Alam. Dalam masa yang sama, dia merupakan pekerja di sebuah syarikat plantation di Kuala Lumpur. Hebat kan!! 



Dia yang PCB maksudkan ialah blogger atulrahim .


sila klik header untuk ke blog atul



Mesti ada di antara blogger yang sudah kenal atul kan. Nama sebenar dia Rabiatul Adawiyah. sedap nama kan. tinggal di Ampang. PCB baru mengenali beliau beberapa bulan lepas. seorang yang comel, periang dan kuat merajuk.huhu.



Kepada atul, PCB ingin ucapkan:

  • Selamat Hari Lahir yang ke 2* (hehe)
  • Semoga panjang umur dan murah rezeki serta cepat bertemu jodoh
  • Jangan cepat merajuk yea =D
  • Semoga jadi seorang yang berjaya pada masa akan datang.

inilah atul dan anak sedaranya, hadif.


p/s aku sentiasa ingat kamu =D. comel hadif tuh. ikut muka mak sedara dia.

jgn lupa follow twitter atul: @rabiatulrahim .


5 comments :

Leeza dayasari [santai leeza] said...

baru nk berkenalan dgn atul. heeeee

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Thanks, awak. Thank you so much! :')

Mas Blues said...

Nice blog...

deno said...

hepi besday juga buat atul.... deno baru je buka blog dua tiga hari ni...rubau dpt ke blog PCB..deno still kat dlm wad... hari ni hari ke 9 di hosp... nak balikk!!!

Syaifuddin Alias said...

selmt juga untuk beliau :]