Tuesday, November 20, 2012

SELAMAT HARI JADI PAK CEK BIOLA KE 22



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Buka Facebook dan Twitter, penuh notifications dekat Timeline. Check fon kejap, ada beberapa mesej birthday. Thanks guys for reminding me on my birthday. Gila!! birthday sendiri pon lupa.



Macam - macam mesej dapat. Ada yang sepanjang keretapi.



"Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke 22 dengan harapan agar engkau di sana ceria dan sihat selalu dan bekerja dengan rajin dan baik"



Ada juga yang mesej pendek je..

"HB"



Ingatkan HB tu Hantu Bonceng, rupanya Happy Birthday.


thanks Google sebab wish dan bagi kek comel dekat saya.




Ape pon thanks semua yang wish my birthday either through phone, Facebook or Twitter. Love u guys.


p/s Minggu depan khabar angin dapat gaji.hoho.





14 comments :

hnahdy said...

21/11 or 20/11?

Happy Birthday Pak Cek :P
Semoga sukses selalu

whitecappuccino said...

oh!happy birthday PCB!murah rezeki sejahtera selalu..

hawiz said...

Hepi besdayyyyyyy..hihi

hawiz said...

Hepi besdayyyyyyy..hihi

boni kacak said...

selamat hari lahir bro.... semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan di dalam kehidupan anda..amin.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

what??? baru 22 tahun ker....
leeza lagi tua.. ehh bukan tua.. senior.. herk herk.. haaaa
apa2pun..
nk wish happy birthday juga.. moga panjang umur, kekal ceria dan sukses selalu....

Hana Jalil said...

Ehh..lupa nak wish. Happy birthday PCB ! Semoga happy selalu, jadi anak yang soleh ye. Hehe. Kerja rajin2. Ermm study dh hbs kan ? *lupa sebentar* ngee.

Anisa Anuar said...

laaaa besday ke...hehehe sorry lambat lg ke wish ni?? semoga pjg umo dan dimurahkan rezeki

ahsfantasy24 said...

happy belated birthday :D

nik ros said...

Happy Birthday
moga panjang umo dan murah rezeki yea :)

saya_arief said...

selamat hari jadi.
semoga dipanjangkan umur, dan dimurahkan rezeki.

Diya Edhayaa said...

hepi besday PCB..! sma umur rupanya kita ni.. huhu

Syaifuddin Alias said...

selamat hari jadi bro ..moga2 terus berusaha utk berjaya ke hadapan lagi :D

Sharidawati Shahrudin said...

nanti bila2 jumpa k sha kasi hadiah belated eh? so bila nak jupe ni? ha plan lah cepat huhuhu