Monday, November 26, 2012

TAHNIAH BUAT BLOGGER ATUL!



Tahniah buat Rabiatul Adawiyah Abd Rahim atau Atul kerana graduate pada hari ini! Wah, dah ada diploma perakaunan dari UiTM sekarang ni. Sekarang, dia tengah sambung study untuk ijazah (degree) dalam bidang perakaunan!! Ganbatte!!





Teringat pula kenangan PCB graduate dari UKM bulan lepas. Kepada yang belum tengok lagi gambar pre konvo dan konvo PCB, boleh klik link di bawah.






Buat blogger Atul, tahniah diucapkan. Semoga berjaya pada masa hadapan dan teruskan belajar sehingga dapat ijazah pulak ye =D. 



tahniah atul!! =D


notakakiPCB: sedih baca status abang yang terganggu kesihatan kerana sibuk menjaga anaknya yang sakit terlantar di hospital. Buat abang, be strong! Semoga Alisya cepat sembuh . 

11 comments :

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Malunya saya. Hehe. Thank you, awak !! Thank you sangat. :') Thank you for being my supporter. :D

p/s: Doakan saya ye.

hnahdy said...

tahniah buat beliau.. makin xsabar2 hana nak konvo

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah drpd santai leeza.

boni kacak said...

tahniah buat beliau..hehehehe

hazanis said...

tahniah untuk atul.:)

kiera'sakura said...

tahniah untuk beliau :D

Syaifuddin Alias said...

saya lambat lagi nak tunggu konvo..hehe..setahun lagi ..arrgghh ..seram ni

Miza Yusof said...

Tahniah Atul :)

Iffah Afeefah said...

anak dia tak kuar wad lagi ke?

Hanih Borhan said...

Ya Allah, kasih ayah, jaga anak yg sakit sampai dia pun sakit sekali ye...

untunglah siapa2 yg dah grad,saya jugak yg tak grad2 lagi...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

singgah dan senyum.