Sunday, December 9, 2012

CPUV PERTAMA 2012 DARI NUFFNANG



2012 bakal melabuhkan tirai tak lama lagi. Punyalah tunggu daripada awal tahun sampai sekarang untuk dapatkan CPUV atau nama lamanya, Buffered Earning daripada Incik Nuffnang, akhirnya penantian berbaloi jua. gituh ayatnya. ala-ala bait indah dalam lirik lagu pulok.



Bayangkan sendirilah tahun ini belom pernah lagi cash out pendapatan daripada Nuffnang. Tak macam sesetengah blogger yang tiap-tiap bulan dapat cash out. Diharapkan dengan kehadiran CPUV ini dapatlah merancakkan lagi duit dalam akaun Nuffnang PCB itu.hikhik.



rupanya dah start dari 7 Disember. PCB kena kasi trafik mencanak tinggi!



Teringat lagi 1 atau 2 tahun lepas, blog PCB sangat mudah untuk dapatkan CPUV atau BE. Namun untuk tahun ini, luck kurang sikit. asyik x dapat je. Namun, bersyukur sebab sekurang-kurangnya dapat jugak merasa CPUV untuk tahun ini.korang pasti ramai yang sudah dapat CPUV kan?


Nak tahu Tips mudah untuk dapatkan CPUV daripada Nuffnang?



* keutamaan diberikan kepada Nuffnangers yang mempunyai status Glitterati
**Iklan pada blog perlu diletakkan pada bahagian yang sudah ditetapkan
***sentiasa 'update' blogger profile dan survey.



Selamat mencuba!!

11 comments :

ahsfantasy24 said...

Insyaallah..
moga rezeki sentiasa melimpah ruah :)

nik ros said...

nik pun jarang dapat cpuv ni
mmg lambat lagi la nak cash out :)

izwan said...

tahniah....

Diya Edhayaa said...

lepas cashout hjug sept ari tu, skang dah ade 7 cpuv. alhamdulillah.

Yuyu Zulaikha said...

Alahmdulillah.. lepas ni, tahun 2013 mungkin Pcb dapat lagi banyak. haaa...

Aminnn :)

shera haifa said...

kita pun dapat BE dr taylors jgk..:)

*tahniah. harap masyukk.. hehe

Syaifuddin Alias said...

tahniah3... hehe..teruskan usaha yaa..aku je tak dapat2 lqi CPUV seterusnya..haish

Cik Nas :) said...

murah rezeki..hee..congrats :D

whitecappuccino said...

tahniah! masyuk tu!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah !! :')

Ezad Skytech said...

tahun ni mana tahu dpt byk BE lagi..:D