Wednesday, January 2, 2013

PCB MENANG TEMPAT KETIGA CONTEST SEO EXTRAVAGANZA



Alhamdulillah. Syukur sangat sebab menang tempat ketiga contest SEO Extravaganza yang dianjurkan oleh blogger famous amos, Syaifuddin Alias.
Seriously PCB tak harap pon nak menang. Almaklumlah peserta yang join semua hebat uols. PCB ni main SEO pon tak reti sangat. pakai hentam je.



thanks buat tuan penganjur



Thanks buat tuan penganjur dan semua juri yang memilih entri blog PCB untuk menang tempat ketiga. Dengan ilmu yang sedikit tentang SEO, PCB trylah guna untuk ensure yang entri blog PCB berada pada first page Google. Kalau yang tak tahu, contest ini dibahagikan mengikut gender. Untuk lelaki kena buat entri tentang " 2012 Tahunku yang Kacak", manakala blogger wanita kena buat entri tentang " 2012 Tahunku yang Cantik".




Korang semua boleh tengok entri blog PCB tentang "2012 Tahunku yang Kacak" di sini




PCB bukanlah seorang yang hebat dalam SEO, tapi PCB ada beberapa tips untuk PCB share pada kawan-kawan tentang SEO. boleh tengok entri SEO untuk lihat beberapa tips yang PCB kongsikan.



p/s dah dapat job training dekat Terengganu selama 2 bulan =D


14 comments :

KiD said...

tahniah wan..! semakin hebat.. :) gi ganu yea abe,,.

Tok Puteh said...

tahniah bro
penutup 2012 yg hebat nih

selamat tahun baru 2013 dari auc

Ezad Skytech said...

tahniah wan...rezeki tu menang...:D

Mat Gebu said...

Tahniah juga dari cm....

titan said...

tahniah. tahniah. hang memang terarr..

ahsfantasy Ryu said...

boleh menuntut ni. hehe..
Tahniah :)

boni kacak said...

tahniah bro.. satu permulaan yang baik untuk tahun 2013 ni..

Rahmad said...

tahniah bro...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah, awak !! :)

Budak Nakal said...

Tahniah bro...rezeki tahun baru^^

Shafiq said...

Tahniah!! Eh, Terengganu tu katne boh? :-)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wowwww.. tahniah,,

Syaifuddin Alias said...

tahniah bro..haha..
alaa...aku pun tak reti SEO, hentam je..kah3..
eh jap..bila pulak aku famous ? -,-

fredd said...

kat mane lagi ada contest terbaru? nak join