Monday, January 14, 2013

TERUKIR DI BINTANG VERSI AIZAT



Assalamualikum dan salam sejahtera.


Mesti ramai yang dah menyaksikan AJL baru-baru ini kan. Pasti peminat Yuna sedikit terkilan sebab Yuna tak perform pada malam AJL tersebut. Namun begitu, PCB berasa teruja dengan kemenangan lagu Terukir di Bintang walaupun bukan dinyanyikan oleh penyanyi asal. Tahniah Aizat sebab mampu bawa lagu ini sehingga menang.


Walaupun melodi lagu ini nampak biasa-biasa je,tapi banyak kekuatan yang ada dalam lagu ini sampai boleh menang.



suka Aizat bawa lagu ini dengan versi tersendiri



PCB nak share lirik lagu terukir di Bintang oleh Yuna.sambil tengok video, sambil nyanyi =D


Terukir di Bintang


Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu


p/s lagu Teman Pengganti oleh Black pon best =D


8 comments :

Leeza dayasari [santai leeza] said...

memang best pun versi aizat. ada keunikannya juga.

whitecappuccino said...

memang suka lagu ni

J.Syazwana said...

aku tak suka yuna tapi sebab aizat yang bawak lagu ni aku suke la. hehehe

tapi sedih sebab teman pengganti tak dapat places.

NAL said...

NAL suka lagu ni tapi bila aizat nyanyi lain sikit..
lama tak jenguk sini,,

Syaifuddin Alias said...

terbaik lah lagu ni :P

boni kacak said...

malam tu aku terjatuh cinta kat lagu teman pengganti.. mendayu2 sangat..

Arol Mubin said...

Tak sempat tengok AJL hari tue. Cuma dengar kat Hot FM jek. Tapi persembahan Aizat pun boleh tahan jugak. :)

Sharidawati Shahrudin said...

k sha pun suka aizat nyanyi lagu ni.. he is a performer !