Monday, March 4, 2013

CARA KITA BAWA BEG



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



ada benda nak share dengan korang taw.
tapi benda ni gurau-gurau je lah.
tak perlu ambil serius,
kalau nak ambik serius pon, lantak koranglah =D



cara bawa beg.. SUMBER: Ayeemayam .



Kalau PCB ada beberapa cara bawak beg.
bergantung pada jenis beg yang di bawak..
kihkih.. cara cakap macam banyak jenis beg je..
padahal dok bawa beg sama je..
sampai beg tu rosak baru cari baru..



kalau bawak beg macam beg sekolah tuh,
biasa bawak guna cara A..
tapi kadang-kadang ikot jugak cara B.
Kenapa?


bukan nak feeling mengandung ye..
tapi nak cover perot moncet tuh.. malulah i taw nampak perot..



Tapi bila bawak beg kepit uols..
biasa guna cara C..
tak kesah pon peragut nak curi kalau guna cara C..
sebab biasa dalam beg paling berharga pon buku je.
huhu..



Tapi paling stylo guna cara F..
orang yang guna cara ni mesti study hard
ilmu penuh kat otak, so kepala jadi berat..
bolehlah tahan beg berkilo-kilo.haha..



Apa pulak cara korang bawak beg?..

11 comments :

luqman zakaria said...

aku first tuh..hehehe...dulu silang menyilang..haha

Ezad Skytech said...

rasanya semua style ezad pernah buat kot dulu...tp A la yg biasa...heee~

Ezad Skytech said...

P.S - harganya standard je..tak mahal sgt...mcm harga kfc, mcd...heee~

Noraqilah Johari said...

selalunye C..hehe :) pemurah kan.. :P

whitecappuccino said...

cara C je la dah tua2 ni hehe

Faridzuan said...

Kalau ke sekolah style A. Tapi kalau ada acara atau aktiviti luar, style D! Oh! Malunya dituduh sedemikian...:3

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Ikut pada jenis beg yang dipakai. Selalunya cara C lah. :)

NAL said...

hurmmm, A dengan C je NAL pernah try :)

yan shamba said...

biasnya C..adeh pemurah sgt..:)

J.Syazwana said...

hahahaha aku yg A.
memang takde ape yang menarik pon.
kakakaka

eyriqazz said...

kalau tak bawak beg langsung?