Friday, March 15, 2013

HANIS ZALIKHA | PELAKON BAWAH ASTRO



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Tahniah buat Hamis Jalikha!! ops silap. Hanis Zalikha. Sebab sekarang ni dah maju setapak. bukan setapak yang dekat KL tuh, tapi maju selangkah ke hadapan dari berkecimpung dalam dunia blog dan kini cuba menempa nama dalam dunia lakonan dan pengacaraan.




kredit gambar: HasrulHassan.com .


Hanis Zalikha pernah berlakon dalam drama Memberku Hawa dan pernah mengacara menerusi program Mad Markets di TV9 pada tahun lepas. Bagus bukan!! Dengan populariti yang dia ada melalui blognya, inibelogsaya.blogspot.com , dia mampu mengembangkan lagi bakat yang dia ada disamping memiliki raut wajah yang sangat cantik.



Dan yang terbaru, Hanis Zalikha turut berlakon dalam filem Gangster Celop. pergh, dah sampai ke layar perak dah keknis ye!! RM1 juta kutipan dalam masa 4 hari. Hebat le tuh!!



Di harapkan agar Hanis Zalikha terus maju ke hadapan. Usah pertikaikan pandangan orang yang mengatakan Hanis cuma menggunakan kecantikan yang ada untuk menjadi popular, tetapi tunjukkan dengan bakat yang anda ada.


untuk cerita lanjut mengenai Hanis Zalikha, boleh baca di sini .



p/s Semoga pejuang negara di Lahad Datu terus berjuang dan selamat semuanya. Amin.

8 comments :

whitecappuccino said...

bakat makin menyerlah

Etuza Ezawarna said...

ok nak list blog awak ya..nak tak..tinggalkan jejak..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Mak Lagenda said...

1 lg bidang seni yg hanis ni ceburi.Makin mencurah2 la rezeki dia..:)

Sunah Sakura said...

owhhhh...

Rahmad Mat said...

blogger jd retiss..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. tahniah utk hanis. moga sukses.

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats, Hanis Zalikha !! :)

Scarlett O'Hara said...

Suka watak hanis dlm Mariam Kg Putat tu.Selamba je.