Saturday, March 23, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Tertarik dengan Giveaway (GA) seorang blogger iaitu Mak Dara .Melihatkan pada bilangan follower yang begitu ramai, PCB percaya blogger Mak Dara sudah dikenali ramai dan tak perlu dipertikaikan lagi kehebatan blognya.


banner Malaysia's Next Top Lucky Blogger 2013 by Mak Dara


Apa yang menarik ialah giveaway ini sudah mendapat sponsor daripada 30 orang penaja dengan 58 hadiah yang ditawarkan. Sangat menarik dan peluang sebegini tidak perlu dilepaskan begitu sahaja. Mana taw rezeki anda untuk mendapat grand prize =D




Syarat-syarat penyertaan begitu mudah. Antaranya ialah:



1. Follow Blog Bicara Mak Dara

2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan banner di atas ke dalam entri dan linkkan ke entri tersebut.

4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entri anda itu.



5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Mereka perlu tahu GA ini)
6. Setelah selesai sila tinggalkan url link entri di kotak komen untuk entri ini.



PCB tag 3 orang untuk join:

1) Atul Rahim . 




Tarikh tutup: 31 Mac 2013. Selamat join semua!!


20 comments :

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nak Join lah.

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

TQ tag saya. In Sha Allah, akan join. :) Good luck !! :D

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

whitecappuccino said...

insyaallah join nnti

whitecappuccino said...

jeng jeng..ada can ek?

whitecappuccino said...

laa..2nd comment tersilap komen la plak..utk entri org len sbnarnya..sori wan.

Diana Azis said...

singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

zainatul abu bakar said...

Kunjungan balas ke blog Pak Cek Biola,hihi. All the best ye :)

Nur Mahirah said...

Balas kunjungan dari GA yg sama dan follow :)

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

~didiey~ said...

good luck juga :)

Ms Fiqstie said...

balas kunjungan kat sini ]

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

J.Syazwana said...

woit thank you2.
huhuhu.
kalau aku rajin aku join ye.
dah lama aku tak join mende2 ni.
hehehehe

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #2131 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..
www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)