Saturday, April 20, 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS


Assalamualaikum dan salam sabtu.



Kali ini PCB nak join satu segmen yang dianjurkan oleh blogger Ben Ashaari iaitu Ben Ashaari dan Weeclicks.



sila klik header untuk join.



Satu soalan yang perlu dijawab ialah KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?


  • Sebagai sumber pendapatan sampingan. Alang-alang laburkan masa dan wang untuk Internet, lebih berbaloi kalau dapat pulangan balik kan.
  • Menjadi pendorong untuk lebih bersemangat terutamanya bagi PCB sebagai blogger yang menjadikan blog sebagai platform untuk berkarya.
  • PCB sendiri merasakan Internet adalah antara sumber terbaik untuk mencari sumber kewangan  melalui cara yang sah dan halal.




Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013


22 comments :

Yumida Huda said...

Wah...nice punye jawapan
betul tu PCB...manfaatkan apa yg ada kannn
moga PCB terus sukses dlm berblogging

http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

FOLLOWER KE 2133
JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

Carl Lesmana said...

carl singgah kembali. great answer .. btw your nickname sangat sweet PCB . it remind me PANTAI CAHAYA BULAN =)done follow 2134 .

NAJIHAH HASIN said...

salam ziarah. join jugak segmen ni. jemput lerr datang sini pulak yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Normila Muhamad said...

uniknya PCB jom kita exchange link

baby comel said...

All the best ye,
http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Cik Niza said...

yupp..betul tu...
skrg ni..internet adalah salah satu medan perniagaan yg sgt aktif..
semuanya kan di hujung jari.. :)


http://nizamk.blogspot.com/search/label/premium beautiful


http://nizamk.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

cik yaya said...

singgah sini balas kunjungan ^_^

cikmisi leen said...

balas kunjungan dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html


singgah sini

Jemarisuri said...

selamat bersgmen..terima kasih singgah blog js..

zainatul abu bakar said...

Salam..singgah dari segmen yg sama, penah singgah sini & follow blog ni :)

http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Cik Ummi said...

#2143

Hai PCB =)
SCU singgah balas kat sini semula.. hehe

http://sayacikummi.blogspot.com

Mas Zull said...

assalamualaikum PCB...selamat bersegmen yer mama dtg dr segmen yg sama...:)

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yg sama jugak.

http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

salam perkenalan dari jaa. :)

Hani Razhani said...

Salam, dari segmen yg sama datang membalas terjahan..salam perkenalan :)

||aLeaSaRa|| said...

slm ptg yg ceria.dr segmen yg sama.Gigil jari nak bw laju2 ni.All the best,ye!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

9n0L4 said...

dtg dari segmen yg same. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Dalia said...

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

julia jamaludin said...

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Zee Suhaini said...

salam PCB..singgah balas dari segmen yang sama..