Tuesday, April 9, 2013

BERGAMBAR BERSAMA HELIZA HELMI



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Hari sabtu lepas dengan berat hati terpaksalah kerja half day atas arahan bos. Namun, disebabkan nak cari pengalaman kerja, gigihkan jua melangkah kaki menuju ke ofis.hehe.




Dan sangat berbaloi datang ofis hari ni lepas assistant bos cakap ada rakaman dekat ofis bersama Heliza. Mungkin ada yang cakap Heliza je pon. Tapi, kau ado peluang nak jumpa secara live lepastuh tak perlu nak berebut dengan orang lain nak bergambar. huhu. I got the chance!!




Seriously ada jugaklah layan Heliza Helmi zaman dia dekat AF dulu. Memang dia cantik. dan bila jumpa face to face, memang berganda-ganda cantik. Dia memang peramah, tak sombong diri dan pandai bergurau. Sempat jugak PCB mengacau dia. Siap promote diri lagi.




PCB : Heliza kenal Bro Framestone?

Heliza: Haah kenal.. Blogger jugak ke?

PCB : yup, blogger jugak.

Heliza : Apa url blognya?

PCB : erm.. (terus tukar topik)




Segannya nak cakap blog kita. tak femes pon.huhu. Macam mana terkeluar blogger Bro Framestone? Memang selalu tengok Bro Framestone cover cerita Heliza ni. 




So, Heliza jom ambik gambar satu dengan PCB boleh. nak tepek dekat blog.hikhik



"kami tiada apa-apa hubungan".. hehe



p/s Dah masuk minggu ketiga kerja. =D

11 comments :

Shafiq said...

Wahhh!! Dengam Heliza tu.. :-)

Yuyu Atiqa said...

wah!
bila laaa saya dapat jumpa heliza..
hopefully dapat jumpa satu hari nanti..

Pondok Usang said...

Wahh.. nampak kamu dan dia sepadan.. =)

Fahmi Jaafar said...

wahh, bergambaq sakan.. :D

che'pi said...

wah PCB..... untung la.... mau juga :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Wahh, comelnya Heliza !! :D

Ezad Skytech said...

wahhh...dpt face to face dgn Heliza tu...:D

Puteri BeriBiru said...

comelnye ija.erk..bila nk bergambar ngan kita yg tak artis ni wan?

hazman aka species1980 said...

whoaaa...hebat la DEMO....

whitecappuccino said...

comel heliza.wah! dpt posing dgn heliza lagi ya!

awEEN said...

caption tu yg lawak tu hahahaha..
lame dah xkomen2 kat cni =)