Monday, April 1, 2013

YEAH!! AKU MENANG BAJU PEPLUM



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Yeah!! Aku menang baju peplum. Oh ye, pada yang belom taw apa itu baju peplum, terutama golongan kaum adam seperti saya, boleh search Google. Memang awek-awek akan jatuh hati pada anda jika anda hadiahkan mereka baju peplum. Baju peplum sekarang ini agak trendy dan diminati oleh awek-awek dekat luar sana.




By the way, dah lama sebenarnya tak join Giveaway, Contest atau yang sama waktu dengannya. Tapi hari tu bila tertengok blog Bicara Mak Dara kita yang vogue meletop tu, tetiba rasa macam nak join, sebab tengok penaja dia punyalah ramai. dekat 30 orang kalau tak silap. Mampu kau!! haha.. Tapi benarlah orang tua kata, tuah ayam nampak di taji, tuah manusia pada peplumnya..haha.. gittew!!




Terima kasih pada penaja baju peplum, blogger Nadia Farahida.



printscreen daripada : Blog Bicara Mak Dara .




Alhamdulillah, bersyukur pada Allah SWT kerana diberi rezeki untuk memenangi giveaway ini. InsyaAllah, lain kali kena join lagi.hehe. Siapa nak peplum ini? takkan saya plak nak pakai kan.. haha. mesti ramai yang nak kan!! Ingat peplum ni nak bagi dekat orang yang banyak berjasa untuk saya sebagai tanda terima kasih. Siapa dia? biarlah rahsia.




Sebelom berhenti entri ini, PCB nak promosikan beberapa perkara untuk semua pembaca.

1) Kawan-kawan semua prihatin kan!! Jadi jom kita basmi jenayah di negara kita bersama-sama. Klik sini .

2) Air Asia menawarkan 2 juta tempat duduk. Jangan lepaskan!! Klik sini .

14 comments :

Miss Sue said...

nak peplum !

eiela said...

wah2,, menang peplum. tahniah,, elok la bg pada org yg byk berjasa tuh

Shafiq said...

Tahniah PCB! :-)

Zamani Abe said...

awek ke? hehe

Etuza Ezawarna said...

tahniah

Faridzuan said...

Alhamdulillah, tahniah! Sampai sekarang saya tak tahu apa itu baju peplum. :3

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah !! :)

shera haifa said...

haha.. tahniah.. leh lah bergaya ngan peplum tuk raya nti.. :)

Kak Mahh said...

Bagi pada gadis pilihan hati :-)

boni kacak said...

tahniah bro..hehehehehhe

Sunah Sakura said...

alahhh wan ni..wan je la pakai! takyah bagi orang! ehhhh!

nadia said...

pak cikkk :)
email nadia alamat and nama penuh pakcik pehlisss :))

YanaUjang said...

mesti comel pcb pakai peplum..eh! :p

whitecappuccino said...

tahniah! maaf baru ni kena tag langsung lupa.pcb jgn kecik ati ya.