Thursday, May 2, 2013

PAPAN TANDA POKOK SANGAP


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



mesti ramai yang nak baca entri ni kan. I dah tau perangai uols. suka sangat bila tengok tajuk 18sx sikit kan. haha. I pon sama..opss kantoi! Ok I promise dekat uols semua tajuk je bunyi macam ala-ala lucah tapi sebenarnya jangan risau. Adik-adik yang tak cukup umur boleh baca entri ini tanpa pengawasan ahli keluarga. gittew. 





"Pokok Sangap". uols pernah dengar tak nama pokok ini? Mesti ramai yang pertama kali dengar kan. Mesti ada antara uols dup dap dup dap dalam hati risau terserempak dengan pokok ini dan mengganggu uols especially yang perasan chantek di mata sendiri.




PCB pertama kali terjumpa papan tanda pokok sangap ni dekat empat tahun lepas. Nothing to be worried. Pokok ini ok je. Nama je kot yang over sikit. Nak tengok signboard pokok sangap atau horny plant.. meh sini =D



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


korang dah ready ke? hehe (mesti ada yang menyumpah nak tengok kan!!) jap jap

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



erk.. jost joking lor. original spelling is thorny plant NOT horny plant..



Tapi kreatif kan. PCB took this picture masa pergi ke Taman Paku Pakis UKM. 




p/s 5th May 2013! I am waitng for you tu change MALAYSIA!!

12 comments :

J.Syazwana said...

woi sukati je buang T tu. hahahaha

hazman aka species1980 said...

perghh.... sungguh bernafsu serakah betul la pokok nie.... hahahahaha

eyriqazz said...

Hahaha..hazman mesti suka pokok ni...

Faizal Fredley said...

ahahaha..buka pokok tu yg horny ko yg horny nih...kih kih kih..

Anisa Anuar said...

hey...where's the T gone to...

Berita Kaki said...

beware of the horny slut tree..kahkahkahkah

deno said...

kihkihkih :P

p/s: LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

Hazmin Hamudin said...

Kelucahan betul ni.

hafiz hafizol said...

aku x pernah plak nampak sign nie hehehehe...



selamat mengundi :)

whitecappuccino said...

first time dengar...sengaja jer buanf T tu yer

アヌム said...

erk..hahaa

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

HAHA. Macam macam lah. :D