Thursday, May 2, 2013

STATISTIK BLOG PCB BULAN APRIL 2013 | TARGET 1 JUTA PELAWAT


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Alhamdulillah. sudah masuk bulan kelima dalam tahun 2013. Cepat masa berlalu. Selamat hari pekerja diucapkan buat semua pekerja di Malaysia. PCB pun sudah bekerja. tetapi hari ini masa untuk berehat. dan yang penting, eksklusif PCB update blog dari Kelantan. Tempat paling seronok adalah rumah sendiri. boleh berguling-guling sekeliling rumah tanpa hiraukan orang lain =D.






Seperti biasa, PCB akan update statistik blog PCB untuk bulan April 2013


Pertama sekali, 10 pengomen blog tertinggi untuk blog PCB pada April 2013. (klik pada nama blogger untuk ke blog mereka) .




3) Deno .


5) Mak Dara .





10) Nadia .


Seterusnya, penyumbang trafik terbanyak untuk blog PCB April 2013. (klik pada nama blogger untuk ke blog mereka) .

1) Tiffin Biru - 1687 trafik

2) IffahAfeefah - 117 trafik



Kemudian, 10 kata kunci yang paling dicari di blog PCB April 2013.(klik pada perkataan untuk ke entri berkaitan)







6) Rukun Solat

7) Baju Peplum



10) Arnab



Jumlah pelawat blog PCB April 2013 (Sumber Nuffnang)

Page Views: 19,589 pelawat

Unique Views: 13,149 pelawat


Jumlah pelawat blog PCB April 2013 (Sumber Google)

Jumlah pelawat: 35,240


Jumlah pelawat blog PCB semenjak hari pertama ditubuhkan.

803, 746 pelawat .



Terima kasih kepada semua blogger dan pembaca yang membaca dan mengambil info daripada blog PCB. InsyaAllah PCB akan cuba target untuk mencapai jumlah bilangan pelawat sebanyak 1 Juta pelawat dalam masa yang terdekat.

11 comments :

Zamani Abe said...

Wah tahniah! banyak tu PV~ semoga terus sukse ae

& thank sb ada umumkan nama Zam kat ini.. hehe.. tak sangka

Berita Kaki said...

teruskan usaha bro .. :)

Iffah Afeefah said...

wahhh ade jugak nama aku lol

deno said...

deno pun ada dlm list? hehe.. tak sangka la.. :)

btw, dah hampir satu juta pageviews! cayalah!:)

jom sertai segmen LUPUS AWARENESS :) http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

Anisa Anuar said...

good luck...boleh capainya 1 juta...

Khadijah Firdaus said...

tak paham apa pun.. tapi tahniah. cerita lanjut lagi...hehe

Khadijah Firdaus said...

tak paham apa pun.. tapi tahniah. cerita lanjut lagi...hehe

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah !! Semoga terus berjaya dalam dunia blogging. :)

Hazmin Hamudin said...

Tahniah2.. Banyak jugak tu trafik.

J.Syazwana said...

gempak weh gempak!!!
teruskan usaha anda ye.
selamat hari buruh! haha walaupon dah lepas.

アヌム said...

mantopp..tahniahh..