Friday, May 3, 2013

VIDEO SUMPAH LAKNAT SAIFUL BUKHARI DI MASJIDIL HARAM MEKAH


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Kecoh di youtube dan media sosial berkenaan dengan video sumpah laknat buat kali kedua oleh Saiful Bukhari Azlan di Masjidil Haram Mekah. Rakaman video yang kurang dalam 2 minit itu menunjukkan yang Saiful Bukhari bersumpah bahawa dia benar-benar diliwat oleh Anwar Ibrahim empat tahun yang lalu.




jemput tengok video ini dan nilai sendiri.



PCB tidak berpihak kepada mana-mana individu. Tetapi secara jelas dan nyata, PCB sendiri merasakan semua yang menonton video ini pasti dapat mengagak yang video ini bukan dilakukan di depan Mekah. Sebab nampak tidak logik. Bayangkan dalam keadaan orang begitu ramai, dia mampu berdiri tegak walaupun kelihatan seperti ada yang melanggarnya.



Saiful Bukhari.. pernah menggegarkan negara sebelum ini.




Dalam keadaan seperti sekarang dengan teknologi begitu canggih, setiap orang mampu menjadikan sesuatu yang mustahil itu benar dan sebaliknya. PCB ingin mendapatkan komen anda sendiri mengenai isu video ini. Komen sebagai seorang yang neutral tanpa terikat dengan mana-mana parti politik.



Adakah anda merasakan video ini benar-benar dilakukan depan kaabah atau tidak?

6 comments :

Pokok Manggis Depan Rumah said...

tak tahu la.
macam tak betul aje video tu.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sebagai rakyat Malaysia yang takde menyokong mana2 parti politik kat malaysia ni.. kali pertama tengok video sumpah SB tu kat TV3 kalau tak silap pun saya nampak video tu memang macam dah di edit. Jelas sangat.. Itu dari pandangan mata kasar saja.. kebenarannya hanya Allah saja yang tahu. Sesungguhnya yang benar akan benar selamanya..

Seram >>Ustaz Kazim Elias Di Santau
Hawa >>MALAYSIA SALE: Prada, Gucci, Coach, Burberry!! Diskaun sehingga 65%. tak tengok jangan menangis nanti
Tips>>Nak jimat space dalam music files hp,tablet & PC. Try ni
Terbaik >>Apa Yang Korang Belum Tahu Pasal Samsung Galaxy S4

Anonymous said...

Di mana hamba Allah itu berdiri... itu adalah "hotspot" kerana dekat sgt dgn jalan utk keluar masuk ke Hijir Ismail. Mampukah dia atau cameraman berdiri tegak tanpa dilanggar sedikitpun oleh jemaah yg berpusu2 berebut2 nak masuk ke Hijir Ismail...? Allah knows best.

auc said...

takut sumpah makan tuan tu nanti :)

Katak Comel said...

super imposed ni..xyah cye sgt

Anonymous said...

video itu adlh pada tahun lepas ketika saiful menunaikan umrah bersama arwah neneknya..jika dia tidak dilanggar@dirempuh ketika bersumpah itu anggap shj Allah berikan kurniaan kepadanya utk berkata benar tanpa gangguan