Friday, June 28, 2013

TERIMA KASIH BLOG DENAIHATISebagaimana yang kita tahu, blog Denaihati tidak asing lagi dalam arena blog di Malaysia. Mempunyai ranking yang baik dalam Alexa membuatkan blog beliau semakin dikunjungi ramai. Sesuai dengan tagline "Hidupkan Untuk Memberi", Denaihati sentiasa membantu blogger di Malaysia dalam meningkatkan lagi mutu blog di Malaysia. PCB suka baca entri Denaihati teruramanya bila part dia mengembara pergi New Zealand. Sangat best.
Memang tak rugi kalau melawat blog Denaihati. Setiap entri yang kita tweet atau share akan mendapat point. Apabila point dikumpul akan mendapat hadiah sama ada wang atau top up. Memang sesuailah dengan tagline nya =D.
Denaihati NetworkPemilik blog Denaihati Network, Encik Amir HassanDenaihati ada menganjurkan satu projek iaitu Projek Waktu Solat Denaihati. Denaihati Network meminta blogger untuk memasang plugin/widget projek waktu solat di blog masing-masing dan blogger yang bertuah akan mendapat saguhati. Alhamdulillah, akhirnya PCB terpilih antara 5 blogger yang dipilih oleh Denaihati. Yeah! Dapat baju Denaihati dengan URL free =D. Terima Kasih blog Denaihati.Jangan lupa follow blog Denaihati di www.denaihati.com atau di twitter @denaihatip/s Semoga blog Denaihati terus maju dan menjadi inspirasi kepada blogger lain.

8 comments :

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah, rezeki :)

Hairul Azni said...

Rezeki tu..Denaihati memang sesuai menggunakan tagline tu..

maza said...

wahhh tahniah Denaihati mmg satu model terbaik sekarang...

ain samadi said...

Tahniah..

fyna said...

tahniah!!!! bertuah nih..

hafizmd said...

as salam
tahniah bro..

tuan Denaihati mmg pemurah orgnya...moga2 dia terus dilimpahi rezki

Hafizul said...

Wahhh tahniah..saya join gak..tapi tak ada rezeki lagi..hehe

Hanif Menhad said...

Tahniah