Saturday, July 13, 2013

FOLLOW INSTAGRAM PCB



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Memang busy memanjang je sejak kerja ni
pegi keje awal pagi, balik petang.
bukak puasa, g terawih dan tidor.
esoknya berulanglah rutin yang sama.
Jadi, weekend adalah masa kejap untuk update.



Oh ye. Ini kali pertama guna smartphone.
Lepas survey dekat Low Yat plus tanya kawan-kawan yang pakar pasal fon.
PCB beli juga Samsung Galaxy Mega 6.3
Memang big screen dan yang penting bateri dia tahan lama.
setakat ini memang tiada masalah apa-apa.
dan harap berkekalan lah.




Jadi, sebenarnya tak ada arah tuju nak update blog sekarang.
Cuma pada yang ada akaun instagram, boleh follow instagram PCB. taip je rozuan57



jumpa lagi.

11 comments :

Bahrain Ramlan said...

baru buat ke?..welcome to instagram..

whitecappuccino said...

ok..akak punya kopiputih5..

EDtv said...

selamat datang ke dunia instagram!

whitecappuccino said...

done following

NAL said...

Asalamualaikum..
Akhirnya dapat jugak bw blog ni. Salam Ramadhan NAL ucapkan.

J.Syazwana said...

first time dengar samsung galaxy mega. ahha. pape pon welcome!

boni kacak said...

pewwitt... insta aku jarang2 aku on..hehe. tak berapa reti nak guna

Joe said...

Welcome to instagram...

si kiut lavender said...

selamat datang ke dunia instagram...^^,

hafiz hafizol said...

So aku jela yang takde acc instagram lagi ?? wakakaka =p

Zuan said...

hehe instagram, saiazuan ^^