Friday, August 16, 2013

LUNCH @ LEVAIN BUKIT BINTANG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



Pasti ada yang dah tahu PCB kerja area Bukit Bintang.
Sebut pasal Bukit Bintang, memang kawasan yang agak high class.
Makanan kawasan situ sedikit mahal berbanding kawasan lain.



Hari kelmarin PCB cuba sebuah kedai roti eksklusif di Bukit Bintang.
Bagi penggemar roti pasti tahu kedai nama Levain kan.
PCB first time pergi sana.
Bangunan dia sangat cantik dan ala-ala Inggeris.



Tempat makan dia ada di sebelah dalam dan di sebelah luar.
Memang roti dia menggiurkan dan sangat sedap. 
Tapi bagi yang kurang gemar makan roti jangan risau.
Masih ada makanan berat yang lain seperti nasi, pasta, dan lain-lain.


Nak tengok makanan yang saya beli? Beli yang harga mampu beli je. Ikut kemampuan.


Yang belah kiri tu almond donut. Yang belah kanan tu Custard puff.


Serius sangat sedap dan berbaloi dengan harga.
Sekali sekala bolehlah makan.
kalau sekali mahu bankrap poket.haha.


Untuk maklumat lanjut tentang Levain Boulangerie.Patisserie, boleh ke www.levain.com.my .





7 comments :

Yumida Huda said...

sedapnye
nak satuuuuu
salam lebaran pcb

jemput baca & komen entry yumida:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

hazman aka species1980 said...

tu dia... nie selera AMERIKA nie... tapi best gak la untuk minum petang kan

Carl Lesmana said...

omg sodapnyooo . oh abang pcbku belanjalah adik carl ni satu . ngeh3

Ezad Skytech said...

tak pernah try lagi ni...lagipun memang da lama tak turun Bukit Bintang ni...tapi sesekali boleh la makan...kalau selalu rabak juga poket kan..haha

Zuan said...

bro kerja situ? alright, nextime zuan ke sana, den instagram ya! hehehe den takde num phone bro

Lydia Miza said...

Brp harga tu wan?

Heartbeat said...

ngidam pulak . besok cuti nak kne cri donut jugak nih :3