Saturday, September 28, 2013

SEDIH DENGAN MOOD BLOGGING YANG SEMAKIN MERUDUM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan -kawan.


Pergh. Rasa macam berapa entri je buat untuk bulan ini.
kenapa mood blogging makin lama makin turun.
bukan malas nak update blog.
tapi balik kerja terus tidur.



risau jugak bila tak update blog.
makin hari makin terputus hubungan dengan rakan-rakan blogger.
harap masih ada yang ingat PCB.
Guys, kalau ada gathering, ajaklah PCB.



Kalau yang baik hati, tolonglah promote balik blog PCB.
nak harapkan PCB memang tak sempat.
Thanks pada yang masih sudi membaca.
InsyaAllah PCB akan update sekerap yang mungkin.


Senyum selalu kawan.. gambar tiada kena mengena
( anak sedara di hari raya)

8 comments :

Kisah Si Dairy said...

saya pun kekadang macam tu jugak...

tomatokering :) said...

samo lah kite PCB oii. PCB ingat kamik lagi ke tak tah. dah setahun lebih tak blogging. huahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun dh merundum rundum mood bw... haaaaaa

mak lagenda said...

Mood blogging ni mmg ada musim psg surutnya PCB. Mak pun baru je dilanda tsunami mooddy..baru je nk brgiat balik.

Hrp2 mood blogging kelaut PCB x lama k.

Hazmin Hamudin said...

Biasa la tu bro. Utamakan mana yang penting dulu. Tugas hakiki harus diutamakan.

RamRamCute said...

permasalahan yang sama dihadapi oleh saya PCB...mood kelaut memanjang..nak menulis dan berkarya memang jauh sekali..asal nak mencurahkan idea mesti tak kena..in the end terus delete entri berkenaan...

masa yang terhad juga menjadi bonding untuk terus berkarya...owh payahnya...

kawan-kawan blogger pun semakin sukar nak menyinggah sebabkan tiada entri baru...bila update entri baru dh tak ramai yang menyinggah..merajuk dh mereka agaknya...

Rabiatul Adawiyah said...

Perkara biasa. Cuma kalau nak kekalkan blogging, kena pandai bahagi masa lah. Apa-apa pun, jangan sedih. Teruskan blogging kalau ada masa. :)

Cahaya Hidayah said...

Biar kurang berblog, jgn lupa amal yakni bekalan untuk akhirat kelak, In shaa Allah.