Thursday, October 10, 2013

NUFFNANG MASIH SAYANG SAYA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



sedar tak sedar hari ini dah 10 Oktober dan ini entri pertama untuk bulan ini.
the worst record since I joined blogging almost 4 years ago.
Mood blog sudah datang balik selepas beberapa bulan agak menyepi.
Nantilan comeback dari PCB dalam masa terdekat.huhu..



By the way,PCB ada niat nak tukar advertisement dekat blog
since Nuffnang tidak memberi pendapatan yang agak memberansangkan.
tapi rasanya sekarang tak jadi kot. 
Nuffnang taw2je kita nak tukar,terus dia bagi Buffered Earning (BE) banyak2.




Setakat ini 3 BE tengah running dekat blog PCB dan 1 BE sudah pin dikreditkan dalam akaun. BE yang tengah running adalah:


1) Q3 Prepaid Roaming

2) Ford MCA Launch (SEPT)

3) SENHENG / SENQ



Alhamdulillah.setakat ini dah 5 kali PCB cash out duit dari Nuffnang.
Terima kasih kepada Nuffnang kerana masih mempercayai blog PCB walau beberapa kerat je update dalam sebulan. terus tak jadi nak bertukar kepada Advertlets.
PCB pasti korang punya pendapatan lagi hebat dari PCB.


Pada korang semua, kalau berminat dengan iklan tersebut, dipersilakan klik. Bantu PCB dalam berblog =D



p/s Dapat tawaran dari Butik Zalora untuk review produk mereka. Masih dalam pertimbangan. Busy kerja sekarang.


6 comments :

eimah siti said...

wahhh...dah 5 kali...cik siti baru skali..huhu

Hazmin Hamudin said...

ok la tu dah datang semangat berblog. Banyak jugak BE tu.

Yumida Huda said...

alhamdulillah..tahniah
rezeki dri nuffnang

Rabiatul Adawiyah said...

Tahniah ! Teruskan blogging ! :)

Kak Yon said...

tahniah n teruskan blogging!
tetap setia bersama nuffnang!

Cahaya Hidayah said...

Alhamdulillah, tahniah !