Friday, August 21, 2015

PAK CEK BIOLA MUNCUL KEMBALI | RINDUNYA DUNIA BLOG


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Perkataan pertama bermain di fikiran bila nak menulis entri ini ialah RINDU.. mana tidaknya setelah hampir 2 tahun tidak menulis, akhirnya datang juga rasa rindu untuk menulis. benar kata orang kalau kita minat sesuatu, selama mana kita tinggalkan akhirnya kembali jugak untuk lakukan apa yang kita minat. Kekangan masa dan kerja antar sebablah kenapa dah lama tak berkarya. tapi tak apa.. PCB muncul kembali



Mesti dah ramai blogger baru yang muncul dan famous. PCB tidaklah seglamour mana macam beberapa blogger selebriti kita. cuma kemunculan PCB beberapa tahun lalu merancakkan lagi arena blog di Malaysia.. (hahahaha. perasan nya kita ni.. macamlah blog kita femes sangat.. kihkih..)



Yang baru baru mungkin tak kenal siapa PCB @ Pak Cek Biola. yang sezaman dengan PCB mungkin ada yang masih ingat dengan wajah comel ini dan mungkin ada yang dah lupa.. Siapa masih ingat PCB angkat tangan sayang semua!!! Thank you =). Rindunya dengan kawan-kawan blogger dulu. lepak sama2.. cuti sama2.. pergi kenduri kahwin pon sama2.



Oklah PCB pon tak ada benda nak cakap untuk entri ini. sekadar PCB nak bagitahu PCB akan muncul kembali. Pada yang kenal PCB lagi boleh komen kat bawah ni nanti kita keep in touch.



Owh tak lupa boleh follow media sosial PCB seperti kat bawah ni

Facebook: Rozuan Ismail
Facebook Page: Pak Cek Biola 
Twitter: @rozuan57
Instagram: Rozuan57




Thanks uols. Muah-muah ciked. hahaha..